X

Facebook Messenger. LANSAREA Functiei IMPORTANTE a WhatsAp

Facebook Messenger. Functia Unsend a fost lansata de catre compania americana Facebook pentru platforma sa de mesagerie, astfel ca incepand de astazi foarte multi dintre utilizatori o pot folosi pentru a retrage mesajele trimise. Functia Unsend pentru Facebook Messenger a fost anuntata inca de acum cateva saptamani pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar acum iata ca a inceput distributia sa in Bolivia, Columbia, Polonia si Lituania, alte tari fiind pe lista.

Facebook Messenger. Prin intermediul functiei Unsend vom avea la dispozitie 10 minute pentru a retrage orice fel de mesaj pe care l-am trimis catre o persoana cu care purtam conversatii prin intermediul platformei. Limita de 10 minute e implementata pentru a ne ajuta sa ne gandim serios daca dorim, sau nu, cu adevarat sa retragem acel mesaj trimis prin Facebook Messenger, aceasta limita impiedicand deasemenea hartuirea prin trimiterea de mesaje defaimatoare, si stergerea lor rapida.

Facebook Messenger. Functia UNSEND a fost LANSATA

Facebook Messenger. Desi mesajele pot fi sterse de catre utilizatori, cei care le-au primit si nu le mai vad, vor avea totusi un mesaj care le spune ca au primit un mesaj, dar acesta a fost sters de catre expeditor. Aici practic Facebook Messenger le va da multora de gandit in legatura cu mesajul pe care l-au primit, si de ce a fost sters de catre expeditor, si desigur ca vor aparea multe discutii intre oameni, asa cum s-a intamplat si cu functia oferita pentru WhatsApp.

Facebook Messenger. Interesant este ca aceasta noua functie nu va fi oferita exclusiv pentru mesajele standard, ci si pentru mesajele criptate, sau chiar pentru intregi conversatii facute de catre utilizatori. Practic, Facebook Messenger urmeaza sa aiba oferite schimbari impresionante de catre compania americana, si acesta este un lucru foarte bun pentru toata lumea, deci ne putem astepta si la multe alte surprize interesante de la companie in viitor.

This post was last modified on nov. 17, 2018, 6:27 PM 18:27

Disqus Comments Loading...