X

Orange a Vandut iPhone X la 13 Euro inainte de Black Friday

Orange a vandut inainte de Black Friday, care a inceput in aceasta pagina, telefoane iPhone X la pretul de doar 13 euro in cadrul magazinului online, totul fiind, in mod aparent, doar o eroare. Operatorul a recunoscut greseala, si se pare ca ar mai fi fost si alte produse pe care Orange le-a vandut cu preturi mult mai mici decat in mod normal, cel putin asta reiese din declaratia lor.

Orange a confirmat si ca va livra telefoanele iPhone X comandate de catre clienti la pretul de doar 13 euro din cadrul magazinului online, fara a spune si cate unitati au fost comandate. Interesant este ca iPhone X nu face parte din oferta de Black Friday a Orange, poate pentru ca stocul s-a epuizat… sau poate pentru ca a fost epuizat in mod intentionat.

Orange a Vandut iPhone X la 13 Euro inainte de Black Friday

Orange nu mi-a spus nici daca telefoanele iPhone X au fost vandute la pret intreg, sau doar la abonament, insa cel mai probabil vorbim despre prima situatie, nu despre a doua. Acum, intrebarea este, cati dintre voi v-ati facut un cadou frumos de Craciun ?

În urma unei erori, în cursul zilei de astăzi, pe site-ul orange.ro au fost publicate anumite produse din gama Apple cu preţuri de vânzare eronate. Pentru noi este foarte importantă experienţa clienţilor, astfel toate comezile înregistrate în urma acestei situaţii vor fi onorate.

This post was last modified on nov. 15, 2018, 8:16 PM 20:16

Disqus Comments Loading...