X

Facebook. Functia ce-ti Arata cat de DEPENDENT ai Devenit

Facebook. Noaptea trecuta compania americana a lansat o functie pe care a promis-o de ceva vreme, si care are menirea de a ii ajuta pe utilizatorii din lumea intreaga sa foloseasca mai putin reteaua de socializare. Mai exact, Facebook a lansat o functie care se numeste Your Time on Facebook, ea afisandu-ne perioadele de timp pe care le petrecem in fiecare zi folosind reteaua de socializare pentru a descoperi informatii, sau a comunica cu alti oameni.

Facebook. Instagram a lansat acum cateva luni o functie similara care le permite utilizatorilor sa vada cat de mult timp petrec in cadrul retelei de socializare, iar lucrurile continua sa se schimbe, si acum totul ajunge in reteaua principala. Aplicatia Facebook are disponibila aceasta sectiune chiar in interfata principala de informatii pentru utilizarea retelei de socializare, astfel ca utilizatorii pot afla extrem de rapid cat de dependenti au devenit de platforma.

Facebook. Functia ce-ti Arata cat de DEPENDENT ai Devenit

Facebook. Asa cum se intampla inclusiv in cazul Instagram, aplicatia pentru iOS si Android este deasemenea capabila sa afiseze inclusiv notificari in momentul in care atingem anumite perioade de timp de utilizare in aplicatie. Separat de asta, Facebook ofera in acea sectiune din aplicatie inclusiv informatii despre cererile de prietenie, optiuni pentru controlarea News Feed-ului, si alte cateva noutati interesante, insa ceva foarte important lipseste de acolo.

Facebook. Ceea ce nu exista pentru acest sistem este optiunea de a bloca accesul la aplicatie, sau diverse functii dupa o anumita perioada de timp petrecuta folosind reteaua de socializare in cursul uneia, sai a mai multor zile. Aceasta functionalitate este oferita standard de iOS, de exemplu, insa Facebook nu o ofera, si cel mai probabil nici nu o va oferi vreodata, pentru ca de ce ar implementa de buna voie o functie care limiteaza accesul producatorilor de bani la platforma sa ?

This post was last modified on nov. 22, 2018, 4:44 PM 16:44

Disqus Comments Loading...