X

WhatsApp. DOUA SURPRIZE MARI pentru iOS si Android

WhatsApp. Doua noutati extrem de interesante sunt anuntate astazi, una in mod oficial, si una descoperita ca un secret pentru ca deocamdata functia nu a fost lansata oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga. Prima noutate are legatura cu stickere, deoarece WhatsApp a anuntat o colaborare cu cei de la Disney pentru a lansa pentru utilizatori un pachet special de stickere Ralph Breaks the Internet, iar mai jos puteti vedea cum vor arata aceste stickere.

WhatsApp. In mod foarte interesant, cei de la Disney vor distribui aceste stickere prin App Store, acolo unde Apple a interzis publicarea de aplicatii care au asemenea stickere pentru aplicatia celor de la Facebook. Totusi, avand in vedere relatia speciala dintre Apple si Disney, e posibil ca vanzarea acestor stickere pentru WhatsApp sa fie permisa de catre cei din Cupertino, iar asa mai multi utilizatori vor avea posibilitatea de a se bucura de ele in aplicatia de mesagerie.

WhatsApp. DOUA SURPRIZE MARI pentru iOS si Android

WhatsApp. Cea de-a doua surpriza are legatura cu apelurile video, sau audio, facute in grup de catre utilizatori, compania americana simplificand procedura de a initia aceste tipuri de conversatii cu diverse persoane. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre noi optiuni pentru a selecta mult mai usor persoanele care participa la apelurile facute de catre utilizatori, liste cu contactele care pot fi apelate in acest mod prin WhatsApp fiind afisate acum pentru a selecta mult mai usor oamenii cu care dorim sa discutam in acest mod.

WhatsApp. Doar contactele din agenda noastra vor fi afisate de catre aplicatie pentru a initia un ale, si doar un maxim de 4 persoane pot participa la un apel video, sau audio, asa ca trebuie sa fiti constienti si de aceasta limitare. In concluzie, pachetul de stickere al celor de la Disney este disponibil deja pentru descarcare din App Store la pretul de 2 dolari, in timp ce noua aplicatie pentru apeluri audio si video va fi oferita in viitor in mod oficial

This post was last modified on nov. 24, 2018, 9:57 AM 09:57

Disqus Comments Loading...