X

Huawei. UMILITA, dar nu INVINSA de Scandaluri

Huawei. Cea mai recenta actiune a SUA umileste si mai mult compania chinezeasca a carei integritate este serios pusa in discutie de catre americani printr-o cerere globala de boicotare a produselor de telecomunicatii. Americanii sustin ca Huawei ii permite guvernului chinez sa acceseze datele transferate prin componentele sale de telecomunicaiti, sau chiar telefoane, spionand, practic, miliarde de oameni care folosesc servicii de internet, sau telefonie, bazate pe aceste dispozitive.

Huawei. Compania chinezeasca s-a aparat intotdeauna spunand ca nu are vreo legatura cu guvernul chinez, insa niciodata americanii n-au gasit de cuviinta sa creada asta, dar public n-au prezentat nici dovezi care sa le sustina acuzatiile. In ciuda acestui lucru, cererea SUA catre tarile aliate de a renunta complet la produsele Huawei pentru sistemele de comunicatii a fost cu siguranta insotita si de dovezi ale riscurilor pe care utilizarea acestora le aduc pentru siguranta nationala a tarilor.

Huawei. UMILITA, dar nu INVINSA de Scandaluri

Huawei. Razboiul dintre companie si SUA tine de vreun an, si ar putea avea legatura cu lupta economica dintre cele doua tari, ambele incercand sa impuna diverse interdictii celeilalte, insa fara prea mult succes. Deocamdata totul se rezuma al un razboi al declaratiilor, care afecteaza serios compania Huawei, ea fiind laudata pentru telefoanele produse

, si depasirea Apple in vanzari, insa rezultatele sale sunt umbrite de problemele pe care le are cu guvernul american de foarte mult timp.

Huawei. In momentul de fata compania chinezeasca nu prea are ce face pentru a ajunge intr-o pozitie mai buna in raport cu SUA, insa se paote apara viguros pentru a avea grija ca reputatia sa sa fnu fie complet distrusa de catre acest scandal. Huawei tine foarte mult la modul in care este vazuta de catre lumea intreaga, insa daca nu va reusi sa convinga oamenii ca nu sunt spionati de catre guvernul chinez, incetul, cu incetul, vanzarile vor incepe sa scada.

This post was last modified on nov. 26, 2018, 9:12 AM 09:12

Disqus Comments Loading...