X

WhatsApp DEZAMAGESTE cu o DECIZIE IMPORTANTA

WhatsApp, fara discutie, este cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta, nu cred ca exista cineva care sa poata nega acest lucru, insa din pacate cei de la Facebook nu iau intotdeauna chiar cele mai bune decizii pentru toti utilizatorii. In aceasta idee, WhatsApp a decis intern sa nu dezvolte o aplicatie pentru Apple Watch, cel mai popular smartwatch de pe planeta, iar asta in conditiile in care multa lume cere una de ani de zile.

WhatsApp poate afisa partial notificari pe Apple Watch in momentul de fata, insa nu exista vreo aplicatie speciala care sa permita inclusiv raspunderea la mesaje, chiar si intr-o forma limitata, cum ar putea fi oferita pe un smartwatch. De ce nu vrea WhatsApp sa dezvolte o aplicatie pentru ceasul inteligent al celor de la Apple nu se stie deocamdata, insa probabil totul are legatura cu numarul de utilizatori care exista in platforma de mesagerie in momentul de fata.

WhatsApp refuza sa lanseze o aplicatie pentru Apple Watch

WhatsApp nu are vreo aplicatie disponibila pentru Android Wear, asa ca nu trebuie sa va simtiti ignorati, sau marginalizati, de catre companie daca aveti un ceas de la Apple si nu exista inca o aplicatie disponibila pentru el. Aceasta este o decizie luata cu toata raspunderea de catre compania care controleaza platforma WhatsApp, si e putin probabil ca in urmatorii ani sa se schimbe ceva din acest punct de vedere, dar asta nu inseamna ca nu vom avea alte noutati.

WhatsApp a avut anuntate recent multe noutati interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga, unele dintre ele in mod oficial, altele dintre ele in mod neoficial, insa este foarte clar ca ele vor veni pentru toata lumea. Daca smartwatch-urile vor deveni mai populare, atunci e foarte posibil ca WhatsApp sa ia in calcul si o aplicatie speciala pentru ele, insa pana in acel moment va trebui sa ne multumim cu ceea ce este disponibil in momentul de fata.

This post was last modified on nov. 28, 2018, 4:18 PM 16:18

Disqus Comments Loading...