X

Samsung GALAXY A8S. Un Preview Facut pentru S10

Samsung GALAXY A8S. Acest telefon a fost anuntat pentru lansare de catre compania coreeana, undeva in cursul lunii decembrie, iar dupa cum se prezinta, pare a fi un preview pentru Samsung GALAXY S10, care va fi lansat in 2019. Samsung GALAXY A8S este un telefon de clasa medie, departe de ceea ce ofera un telefon premium, dar asta doar din punct de vedere teoretic, pentru ca in practica, pe hartie va fi destul de aproape de modelele de top.

Samsung GALAXY A8S. Acest telefon va avea in premiera ecranul Infinity-O pe care Samsung il va folosi in Samsung GALAXY S10, dar premiera nu e mondiala, pentru ca Huawei va lansa deasemenea un telefon cu un asemenea ecran, cu o taietura pentru camera frontal. Samsung GALAXY A8S va avea totusi un chip Snapdragon 710, 6 GB RAM, 128 GB spatiu de stocare, o baterie de 3400 mAh, plus acel ecran care va avea diagonala de 6.4 inch, conform zvonurilor.

Samsung GALAXY A8S. Un Preview Facut pentru S10

Samsung GALAXY A8S. Dimensiunea ecranului este exact cea asteptata pentru Samsung GALAXY S10 Plus, iar daca mai adaugam si Android 9 in ecuatie, singura problema pare sa fie chip-ul Qualcomm Snapdragon 710, de clasa medie. Samsung GALAXY A8S are deasemenea dimensiuni mai mici decat cele ale Samsung GALAXY Note 9, care are ecran de diagonala similara, iar pentru camera vrobim despre senzori de 24, 10 si 5 megapixeli, deci o camera tripla.

Samsung GALAXY A8S. Acest model de telefon este o prima dovada a faptului ca promisiunea companiei de a introduce in componente premium in telefoanele de clasa medie se dovedeste a fi adevarata, cel putin din zvonuri. Chiar daca Samsung GALAXY A8S va fi anuntat in decembrie, lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin ianuarie, iar cand va ajunge pe piata, vom vedea pentru prima oara unele dintre noutatile care vor fi oferite pentru Samsung GALAXY S10.

This post was last modified on nov. 29, 2018, 4:52 PM 16:52

Disqus Comments Loading...