X

WhatsApp. Schimbarea MAJORA Ceruta de Utilizatori

WhatsApp. O schimbare importanta este facuta de catre compania americana pentru aplicatia pe care o ofera in momentul de fata pe telefoane, ea fiind ceruta de ceva vreme de catre utilizatori. Vorbim despre implementarea in Android a unei functii care exista pentru telefoanele iPhone de ceva vreme in cadrul aplicatiei WhatsApp, iar acum compania americana o aduce intr-un final pentru ceilalti utilizatori dupa foarte multe luni in care a tot fost ceruta.

WhatsApp. In aplicatia pentru iPhone a fost implementata o functie care permite initierea mult mai rapida a apelurilor video, sau audio in grup, insa pentru Android ea nu a fost oferita de catre americani. Dupa foarte multe cereri facute de catre utilizatori pentru a trasfera functia si in aplicatia WhatsApp pentru Android, ei bine iata ca ea a fost intr-un final adusa, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata, procedura de apelare fiind foarte mult simplificata.

WhatsApp. Schimbarea MAJORA Ceruta de Utilizatori

WhatsApp. Schimbarea poate parea putin importanta pentru unii, insa cei care fac in mod constant apeluri video, sau audio, in grup, vor avea parte de o experienta mult mai buna in ceea ce priveste initierea lor. In momentul de fata aceasta noua functie este testata in versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp pentru sistemul de operare Android, iar lansarea sa oficiala va fi facuta prin activarea ei din serverele companiei, nefiind necesara o actualizare efectiva a aplicatiei.

WhatsApp. Pentru aplicatia de mesagerie sunt pregatite si multe alte noutati interesante in perioada urmatoare, insa din pacate si o functie foarte proasta este in proces de dezvoltare si va fi lansata in curand. Vorbesc aici despre reclamele care vor fi integrate in sectiunea Status a aplicatiei, WhatsApp urmand a afisa reclame pentru cei care se uita la story-urile altor oameni, incalcandu promisiunea facuta de catre co-fondatori cand a fost creata platforma.

This post was last modified on dec. 1, 2018, 11:46 AM 11:46

Disqus Comments Loading...