X

WhatsApp. Vestea PROASTA pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp. O veste proasta pentru utilizatorii aplicatiei din lumea intreaga a venit inainte de weekend, iar multi au ramasi dezamagiti sa afle ca asteptarea urmeaza sa continue in urmatoarele luni. Vorbim despre noul dark mode pe care WhatsApp urmeaza sa il ofere pentru toti utilizatorii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, procesul de dezvoltare parand sa nu mai fi progresat din momentul dezvaluirii primelor imagini cu schimbarea, si pana acum.

WhatsApp. Acest dark mode este vazut de catre foarte multi ca fiind una dintre cele mai grozave functii pregatite de catre compania americana pana acum, deoarece indeplineste o cerinta foarte veche a utilizatorilor. In contrast cu ceea ce este pregatita pentru Facebook Messenger, in cazul WhatsApp se va oferi un dark mode pentru intreaga interfata a sistemului de operare, nu doar pentru sectiunea de chat, asa ca schimbarea este una foarte importanta.

WhatsApp. Vestea PROASTA pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp. Daca procesul de dezvoltare nu a mai avansat, atunci e destul de clar faptul ca implementarea acestui dark mode nu este o prioritate pentru compania americana, si alte functii sunt dezvoltate pentru lansare mai rapida. Desigur ca asta n-ar trebui sa mire pe cineva, cei de la WhatsApp fiind mai interesati sa implementeze reclamele in cadrul sectiunii Status decat sa ofere ceva ce utilizatorii chiar asteapta de cativa ani, insa la un moment dat vom avea si aceasta schimbare.

WhatsApp. Multe schimbari sunt pregatite in momentul de fata pentru platforma de mesagerie, majoritatea dintre ele mici, insa adunate aduc o schimbare serioasa de care toti utilizatorii se vor putea bucura. Nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie oferita fiecare schimbare in parte, insa este destul de clar ca exista dorinta de a le oferi oamenilor cat mai multe noutati pentru utilizarea zilnica a platforei WhatsApp, asa ca ramane doar sa avem rabdare.

This post was last modified on dec. 4, 2018, 7:15 PM 19:15

Disqus Comments Loading...