X

Samsung GALAXY NOTE 9. PENIBIL, Cum s-a Facut de RAS Samsung

Samsung GALAXY NOTE 9. Este cel mai recent telefon premium lansat de catre compania Samsung, este si ultimul din 2018, asa ca trebuie promovat pentru ca lumea sa nu ute de el, insa nu totul se intampla asa cum ar trebui. Compania Samsung promoveaza Samsung GALAXY NOTE 9 in intreaga lume in fiecare zi, insa ieri s-a descoperit ca in Nigeria cei care fac asta utilizeaza telfeoane iPhone pentru a distribui mesajele pentru promovarea telefonului.

Samsung GALAXY NOTE 9. Promovarea unui telefon Samsung de catre reprezentanti ai companiei, dar folosind un iPhone, este cu atat mai penibila, pentru ca demonstreaza ca nici macar anagajatii, sau partenerii, nu folosesc acele telefoane. Desigur ca dupa ce intreaga lume a vazut cat de penibil s-a facut de ras compania coreeana cu promovarea Samsung GALAXY NOTE 9, mesajul de promovare a fost sters, impreuna cu contul de pe care a fost facuta promovarea, dar asta doar temporar.

Samsung GALAXY NOTE 9. PENIBIL, Cum s-a Facut de RAS Samsung

Samsung GALAXY NOTE 9. Desigur ca aceasta nu este prima oara cand compania Samsung se face de ras cu o greseala atat de penibila, deoarece acum cateva saptamani ceva similar s-a intamplat in Arabia Saudita. Atunci tot Samsung GALAXY NOTE 9 a fost promovat de pe iPhone de catre cei care se ocupa de promovarea produselor companiei coreene, deci vorbim despre greseli care se repeta, si care arata ca telefoanele Apple sunt preferate inclusi de catre cei care promoveaza Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 9. In trecut am vazut diverse vedere care au promovat produsele companiei coreene folosind telefoanele celor de la Apple, insa e cu atat mai penibil sa vezi chiar reprezentanti ai companiei facand asta. Samsung GALAXY NOTE 9 este un telefon bun, insa problemele de acest gen arata ca nu toata lumea este chiar atat de entuziasmata sa il detina, iar cei care-l promoveaza nici macar nu se obosesc sa-l foloseasca pentru asta.

This post was last modified on dec. 5, 2018, 10:45 AM 10:45

Disqus Comments Loading...