X

NETFLIX. NOI Abonamente IEFTINE pentru Romania

Netflix. Cel mai mare serviciu de streaming video la cerere a inceput sa testeze noi tipuri de abonamente mai ieftine pentru Romania, si alte tari de pe glob, totul ca o tentativa de a mai atrage noi clienti la platforma. Daca pana acum Netflix oferea doar abonamente lunare in tara noastra, ei bine iata ca de acum unii dintre utilizatori au posibilitatea de a alege sa plateasca pentru abonamente saptamanale, mai ieftine, pentru a vedea serialele favorite in platforma.

Netflix. Abonamentele saptamanale pentru Romania au preturi care incep de la 2.49 euro si ajung pana la 3.49 euro, in functie de beneficiile pe care le ofera, diferenta fiind foarte mica pentru clienti. In ciuda acestui lucru diferenta este foarte mare fata de pretul pentru abonamentele lunare pe care le are Netflix in Romania, acestea fiind de 7.99 euro pentru cel mai ieftin, si 11.99 euro pentru cel mai scump, deci platim mult mai mult daca alegem optiunea saptamanala.

NETFLIX. NOI Abonamente IEFTINE pentru Romania

Netflix. Desigur ca aceasta optiune de a cumpara abonamente saptamanale este oferita doar in ideea de a le permite oamenilor sa vada ceea ce-i intereseaza, la un cost foarte mic, apoi sa revina doar cand au nevoie. Practic, daca abonatii care folosesc Netflix vor sa vada seriale precum Narcos, House of Cards, The Crown, sau altele, o pot face intr-o saptamana la un pret foarte mic, si pot uita apoi de platforma pana cand apar sezoane noi, si platesc foarte putin pentru a vedea ce vor.

Netflix. Compania a declarat ca totul este un test derulat in Romania pentru a vedea cat de interesati sunt romanii pentru a beneficia de serviciile din platforma la un pret mult mai mic, dar nu se stie daca abonamentele vor deveni finale. Chiar si asa, ceea ce ofera Netflix pentru Romania prin aceste abonamente este interesant, si merita avute in vedere daca sunteti interesati sa profitati de beneficii, dar sa nu platiti si foarte mult pentru ceea ce se ofera.

This post was last modified on dec. 7, 2018, 7:01 PM 19:01

Disqus Comments Loading...