X

Samsung. Telefonul 5G cu Decupaj care te SPERIE

Samsung. Noaptea trecuta compania coreeana a fost prezenta in Maui pentru a demonstra cum se va adapta noii tehnologii 5G care urmeaza sa fie folosita intr-o retea de telefonie chiar din ianuarie in SUA. La eveniment au fost mai multi producatori, toti aratand ca 5G deocamdata nu inseamna viteze mari, ci doar potential mare, insa Samsung a surprins prin faptul ca a fost prezenta cu un telefon care are un decupaj complet neobisnuit.

Samsung. Compania nu a permis presei sa faca vreo poza cu telefonul in timp ce avea ecranul pornit, insa cineva a reusit sa inregistreze totusi o poza pentru a ne arata cat de ciudat arata ecranul decupat in partea dreapta. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca noul tip de ecran care va fi folosit in Samsung GALAXY S10 nu a avut intotdeauna o interfata gandita in asa mod incat imaginile sa fie afisate chiar si in jurul acelei taieturi, ci doar in jurul sau.

Samsung. Telefonul 5G cu Decupaj care te SPERIE

Samsung. Ecranul este decupat intr-un mod foarte ciudat pentru a acomoda acea camera frontala, insa vorbim doar despre un prototip de ecran 5G, care arata totusi foarte dubios, si departe de ceva logic gandit de catre un inginer. Puteti vedea in cea de-a doua imagine cat de ciudat arata acel ecran integrat in panoul frontal al telefonului Samsung, si nu putem decat sa ne bucuram ca aceasta nu va fi un produs care va ajunge efectiv pe piata candva.

Samsung. Desi a ras de Apple si toti ceilalti producatori de telefoane, Samsung va lansa totusi telefoane care au ecranele taiate, chiar daca decupajele sunt mai mici, sau de forme diferite, ideea de baza e aceeasi. Desigur ca de la Samsung n-ar trebui sa existe alte asteptari din moment ce compania fie a copiat, fie a mintit de fiecare data cand a vrut, asa ca a trece inclusiv peste ironiile facute vis-a-vis de alti producatori e ceva “normal” pentru ea.

This post was last modified on dec. 7, 2018, 1:01 PM 13:01

Disqus Comments Loading...