X

Samsung GALAXY X. PREMIERA Tehnologica NEASTEPTATA

Samsung GALAXY X. Primul telefon pliabil pe care Samsung il pregateste pentru lansare este o adevarata minunatie din punct de vedere tehnologic, iar informatii aparute astazi anunta o premiera foarte interesanta. Mai exact, intr-un brevet de inventie descoperit recent pentru Samsung GALAXY X, compania Samsung descrie metoda prin care ar putea implementa o baterie flexibila pentru telefonul sau, care oricum este uimitor, dar ar fi o premiera absoluta cu ea.

Samsung GALAXY X. In imaginea de mai jos este prezentata noua baterie flexibila care ar putea ajunge in acest model de telefon, si puteti vede acum arata cand este pliata, sau cum arata cand este complet intinsa. Utilizarea sa intr-un telefon pliabil, ca Samsung GALAXY X, ar permite posibila implementare a unei baterii de capacitate mare pe intreaga suprafata in care exista carcasa si ecran, si poate ar oferi o autonomie foarte buna pentru un telefon atat de mare.

Samsung GALAXY X. PREMIERA Tehnologica NEASTEPTATA

Samsung GALAXY X. Bateriile flexibile nu sunt tocmai ceva nou pentru compania coreeana, iar asta pentru ca acum cativa ani cei de la Samsung SDI au prezentat baterii similare in cadrul unei conferinte. Atunci au spus ca e nevoie de cativa ani pana cand acest gen de baterii pot fi integrate in telefoane mobile vandute pentru clientii din lumea intreaga, si e posibil ca Samsung GALAXY X sa fie telefonul in care sa vedem oferite tehnologii atat de avansate.

Samsung GALAXY X. Deocamdata nu se stie clar daca aceasta baterie flexibila, sau alta va fi integrata in telefon, dar daca vorbim intr-adevar despre una standard, atunci e posibil sa fie cate o baterie in fiecare carcasa. Samsung GALAXY X este un telefon extrem de interesant, extrem de asteptat, insa daca avea si aceasta tehnologie oferita in premiera pentru clienti, atunci am putea vorbi si despre o autonomie foarte buna de care clientii ar beneficia.

This post was last modified on dec. 6, 2018, 2:11 PM 14:11

Disqus Comments Loading...