X

iPhone. Apple Incepe sa-si arate DISPERAREA

iPhone. Apple incep sa arate cam cat de disperata este din cauza vanzarilor slabe ale telefoanelor sale, iar asta pentru ca risca sa inregistreze vanzari cu mult sub asteptari in T3 2018, ceea ce ii va speria pe investitori. Am aflat saptamana aceasta ca Apple a reorganizat echipa de marketing pentru a concentra eforturile pe cresterea vanzarilor iPhone, si asta s-a vazut prin numarul tot mai mare de promotii facute pentru telefoanele iPhone in diverse tari.

iPhone. Pentru ca asta nu pare sa fi fost suficient, cei de la Apple au inceput sa le trimita clientilor notificari prin care ii “roaga” sa cumpere iPhone XR si iPhone XS prin programul de achizitie in rate. Ceea ce multa lume nu stie, este ca Apple nu face lucruri de genul acesta atat de rapid dupa lansarea unui nou model al iPhone, iar asta pentru ca in mod normal telefoanele se vand ca painea calda timp de cateva luni dupa lansare, insa se pare ca nu si acum.

iPhone. Apple Incepe sa-si arate DISPERAREA

iPhone. Apple le-a trimis aceste notificari doar celor care fac parte din programul de upgrade pentru iPhone, adica de achizitie in rate, nu si celorlalti utilizatori care au aplicatia Apple Store instalata. Situatia seamana cu una in care Samsung a inceput sa le trimita clientilor in mod aiurea notificari cu promotii pentru tablete si telefoane, diferenta fiind ca in cazul iPhone notificarile vin doar de la aplicatia Apple Store, dupa dupa instalarea ei si acceptarea notificarilor, la Samsung totul fiind nesolicitat.

iPhone. Desi multi nu cred ca vanzarile iPhone sunt proaste, si ca totul este doar o minciuna, realitatea este ca Apple nu a facut niciodata atat de multe promotii, oferte, si promovare pentru telefoanele sale. De ce? Pentru ca se “vindeau singure”. De ce face acum ? Pentru ca nu se mai “vand singure”, si asta e destul de clar, dar chiar daca acum se vad semnele disperarii, e posibil ca toate aceste actiuni sa ajute la mentinerea, macar, a vanzarilor din 2017, daca nu cumva ar putea chiar creste putin, dar cu profit mai mic pentru Apple.

This post was last modified on dec. 9, 2018, 3:32 PM 15:32

Disqus Comments Loading...