X

WhatsApp. Functia SECRETA LANSATA pentru TOTI

WhatsApp. Ieri aplicatia a fost actualizata pentru utilizatorii din lumea intreaga, si o serie de noutati interesante au fost implementate pentru toata lumea, insa printre ele s-a aflat si o schimbare secreta care nu a fost dezvaluita in lista de schimbari. Mai exact, cei de la WhatsApp au lansat pentru utilizatorii iPhone inclusiv optiunea care permite initierea de apeluri video/audio in grup direct din interfata aplicatiei, ceva ce pana acum nu a fost disponibil in mod oficial.

WhatsApp. V-am spus acum vreo saptamana ca aceasta functie noua pentru aplicatie este testata in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iOS si Android, insa iata ca acum ea este disponibila in mod oficial. Spre deosebire de functiile mentionate in lista de schimbari, deci confirmate in mod oficial, cei de la WhatsApp au activat aceasta functionalitate direct din propriile servere, fara a anunta pe cineva in legatura cu schimbarea, ea pur si implu aparand in telefoanele oamenilor.

WhatsApp. Functia SECRETA LANSATA pentru TOTI

WhatsApp. Aceasta noua functie pentru efectuarea de apeluri video/audio in grup ne permite sa alegem pana la 3 alte persoane cu care sa purtam conversatii, insa functia in sine nu e noua, ci doar scurtatura care permite initierea lor mai usor. WhatsApp ofera de ceva vreme optiunea de a face apeluri video/audio in grupuri de pana la 4 persoane, iar schimbarea facuta acum in secret usureaza pasii care trebuie parcursi pentru a initia o astfel de conversatie.

WhatsApp. Compania pregateste totusi si o schimbare nu foarte utila pentru cei care folosesc platforma in diverse colturi ale globului, mai exact implementarea de reclame in functia Status din aplicatie. Nu se stie cand va fi impusa aceasta schimbare pe care mai toti cei care folosesc WhatsApp o vor ura din toata inima, insa ea este zvonita a fi impusa de la inceputul anului viitor, asa ca trebuie sa fim pregatiti pentru schimbarea nedorita.

This post was last modified on dec. 15, 2018, 8:12 AM 08:12

Disqus Comments Loading...