X

WhatsApp. Iata Functia POPULARA luata in Instagram

WhatsApp. Cea mai populara platforma de mesagerie de pe planeta va avea o functie transferata in aplicatia Instagram in perioada urmatoare, compania Facebook permitandu-le dezvoltatorilor sai sa confirme asta. Mai exact, Instagram va avea integrata o functie pe care multi o numesc “walkie-talkie”, iar asta pentru ca ea permite trimiterea rapida de mesaje de doar cateva secunde catre alti utilizatori, ceva ce exista de ceva vreme pentru aplicatia WhatsApp, dar nu numai.

WhatsApp. Functia care permite trimiterea de mesaje vocale catre alti utilizatori a fost implementata de peste 1 an pentru aceasta platforma, iar ea se dovedeste a fi atat de populara incat acum ajunge inclusiv in Instagram. Cei care folosesc Instagram probabil au cerut implementarea unei functii care sa-i scuteasca de scrierea efectiva de mesaje, iar preluand modelul care a avut succes pentru WhatsApp, compania facebook a decis sa aduca aceasta functionalitate si in Instagram.

WhatsApp. Iata Functia POPULARA luata in Instagram

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata functionalitatea, cei care au Instagram putand trimite aceste mesaje vocale scurte doar catre persoanele pe care le au deja in lista de contacte, nu si catre altele noi. Functia este lansata deja de catre compania Instagram in propria aplicatie, si poate fi activata prin instalarea celei mai recente actualizari disponibile in App Store, iar folosirea sa este foarte similara cu cea existenta pentru WhatsApp.

WhatsApp. Separat de asta, aplicatia celor de la Facebook va avea in curand implementata o functie care va permite ascultarea consecutiva a mesajelor audio primite de la alte contacte ale noastre, ea fiind foarte utila. Printre toate acestea, nu trebuie sa uitati faptul ca WhatsApp va forta in curand afisarea de reclame in cadrul sectiunii Status a aplicatiei, aceasta fiind schimbarea pe care toti utilizatorii o urasc deja, desi nu e oferita, si o vor ura mai mult dupa ce va fi impusa.

This post was last modified on dec. 19, 2018, 2:59 PM 14:59

Disqus Comments Loading...