X

iPhone a SALVAT 8 Oameni Naufragiati in Japonia

iPhone. Compania Apple a facut cunoscuta povestea a 8 oameni care au fost salvati de catre un telefon de-al sau dupa ce au fost naufragiati in timp ce se aflau in vacanta in Japonia. Vorbim despre o poveste care implica americani, acestia fiind in vacanta in Japonia cand o plimbare cu barca s-a transformat intr-o operatiune de salvare, care a fost initiata multumita iPhone.

iPhone. Femeia care si-a folosit telefonul pentru a cere ajutor de la autoritati lucreaza pentru echivalentul IGSU din SUA, deci a mers in Japonia pregatita pentru cam orice. Ea avea o geanta cu mai multe telefoane, iar dintre cele cu care a incercat sa sune la autoritati pentru a cere ajutor, doar un model al iPhone a functionat, fara a spune care e acesta.

iPhone. Garda de Coasta din Japonia a avut nevoie de 90 de minute pentru a o salva, impreuna cu celelalate 7 persoane care erau cu ea, deci oamenii au sta destul de mult timp in apa. Apple a aflat despre aceasta poveste direct de la femeie, care le-a multumit pentru faptul ca au facut un telefon care este rezistent la contactul cu apa, si i-a permis sa ceara ajutor.

iPhone. Din pacate nu stim ce model al iPhone a fost folosit, insa incepand cu iPhone 6S compania Apple ofera rezistenta la apa, in diverse moduri, ultimele modele oferind cea mai buna protectie.

This post was last modified on dec. 19, 2018, 8:38 AM 08:38

Disqus Comments Loading...