X

Windows 10. Doua Schimbari MARI de la Microsoft

Windows 10. Schimbarile importante pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft continua cu fiecare versiune beta lansata, astfel ca astazi vorbim despre schimbarile pentru Start Menu, si alte aspecte ale sistemului de operare. Incepand cu cea mai recenta versiune beta a Windows 10 compania Microsoft a modificat Start Menu pentru a-i simplifica si mai mult, reducand inclusiv spatiul din ecran pe care acesta il ocupa in momentul in care este deschis.

Windows 10. Mai mult decat atat, compania Microsoft a redus si numarul de tile-uri care sunt afisate in Start Menu, interfata fiind foarte mult simplificata, asa cum isi doreste o buna parte dintre utilizatori. Aceste schimbari pentru Windows 10 nu sunt deocamdata finale, Microsoft dorind sa ofere si mai multe noutati pentru Start Menu, asa ca in actualizarile urmatoare anunta ca va face si alte schimbari importante pentru utilizatorii care folosesc platforma la nivel global.

Windows 10. Doua Schimbari MARI de la Microsoft

Windows 10. Separat de Start Menu, sistemul de operare le va permite utilizatorilor sa se logheze in calculatoare cu ajutorul telefoanelor, fara a mai fi necesara utilizarea parilei pentru utilizatorul administrator. Totul este facut prin conectarea telefonului la un cont online din platforma cloud a celor de la Microsoft, iar de acolo logarea in calculatoare se poate face folosind Windows Hello, citirea amprentei, sau introducerea unui PIN, totul in functie de telefonul folosit.

Windows 10. Acestea nu sunt toate modificarile, sistemul de operare avand modificari inclusiv pentru aplicatia Windows Security, pentru Windows Defender, si alte functii ale sistemului de operare. Toate aceste noutati descoperite in Windows 10 sunt disponibile in 18305-ul 19H1, deci deocamdata doar cei care fac parte din platforma de testare beta a sistemului de operare pot sa testeze schimbarile ce vor fi oferite pentru clienti, versiunea finala urmand a fi oferita de catre americani cel mai probabil in primavara anului 2019.

This post was last modified on dec. 27, 2018, 9:52 PM 21:52

Disqus Comments Loading...