X

WhatsApp. Metoda FACEBOOK de a FACE BANI pe Seama TA

WhatsApp. Platforma de mesagerie cu peste 1.5 miliarde de utilizatori activi la nivel global va fi folosita de catre compania Facebook in curand pentru a scoate si mai multi bani de pe urma utilizatorilor care o folosesc. Mai exact, Facebook vrea sa lanseze o prima criptomoneda proprie pentru aplicatia WhatsApp, ea urmand a fi folosita de catre utilizatorii care vor sa transfere rapid bani catre alte persoane, dar nu vor sa foloseasca bancile, sau alte servicii similare.

WhatsApp. Dezvoltata initial doar pentr India, asa cum a fost implementat si sistemul de transfer de bani intre conturi, criptomoneda va ajunge si in alte zone de pe glob, asa cum s-a intamplat si cu sistemul de transferuri de bani. Facebook lucreaza de prin mai la aceasta criptomoneda si foloseste o tehnologie de tip blockchain pentru ea, insa vrea sa o puna in distributie intr-un mod diferit fata de cel in care exte oferit Bitcoin in momentul de fata.

WhatsApp. Metoda FACEBOOK de a FACE BANI pe Seama TA

WhatsApp. Criptomoneda celor de la Facebook ar urma sa aiba o valoare strans legata de cea a dolarului american, pentru a evita problemele pe care Bitcoin, si alte criptomonede il au in momentul de fata. Facebook vrea sa evite fluctuatiile foarte mari care exista pentru criptomonedele actuale, iar WhatsApp este o platforma suficient de mare pentru ca ea sa fie lansata si sa aiba succes, iar daca va fi stabila, va fi folosita de un numar foarte mare de persoane.

Facebook Inc. is working on making a cryptocurrency that will let users transfer money on its WhatsApp messaging app. The company is developing a stablecoin — a type of digital currency pegged to the U.S. dollar — to minimize volatility. Facebook is far from releasing the coin, because it’s still working on the strategy, including a plan for custody assets, or regular currencies that would be held to protect the value of the stablecoin.

WhatsApp. Desi Facebook lucreaza de prin mai la aceasta criptomoneda, ea este inca foarte departe de a fi lansata, deci ar mai putea trece cateva luni bune pana cand va fi oferita in mod oficial pentru utilizatori. Banii pe care Facebook ii va face vor proveni din comisioanele percepute pentru tranzactiile facute folosind WhatsApp, iar cu suficient de multi oameni care sa foloseasca platforma, vor fi cu siguranta si sume consistente generate pentru ei.

This post was last modified on dec. 28, 2018, 2:32 PM 14:32

Disqus Comments Loading...