X

WhatsApp. SURPRIZA de Craciun Lansata in ROMANIA

WhatsApp. Inainte de Craciun compania americana a lansat o surpriza pentru toti utilizatorii care folosesc platforma, acestia avand incepand de astazi posibilitatea de a se bucura de ceva ce nu credeau ca va fi oferit. Vorbim despre o noua functie pentru platforma web a aplicatiei WhatsApp, ea fiind preluata din terminalele mobile, si vorbim despre o schimbare binevenita pe care o avem disponibila inclusiv in Romania chiar in acest moment.

WhatsApp. Incepand de astazi, platforma WhatsApp Web are disponibila o functionalitate care permite vizualizarea de clipuri video in format picture-in-picture in cadrul conversatiilor pe care le purtam in viata de zi cu zi. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata aceasta schimbare oferita pentru platforma WhatsApp de catre compania americana, iar o gama variata de clipuri video care sunt partajate in website-ul companiei vor putea fi vazute exact la fel.

WhatsApp. SURPRIZA de Craciun Lansata in ROMANIA

WhatsApp. Clipurile video disponibile in YouTube, Instagram, Facebook si Streamable vor putea fi vizualizate in acest format picture-in-picture, adica vom putea vedea clipurile video intr-o fereastra afisata peste cea de chat. Functia pe telefoane mobile este oferita de cateva luni in WhatsApp pentru iPhone, si de cateva saptamani in versiunea pentru Android, asa ca multi dintre utilizatori deja stiu ce urmeaza sa foloseasca in website-ul care le este pus la dispozitie pentru conversatii.

WhatsApp. Din pacate, aceeasi functionalitate nu este disponibila si pentru clipurile video in format standard, iar asta pentru ca nu a fost implementat suportul pentru ele, deci daca veti trimite materiale video catre alte persoane, ele vor fi afiaste fara acest format. Separat de toate acestea este necear ca platforma WhatsApp Web sa fie actualizata la versiunea 0.3.1846 pentru ca functia sa fie disponibila, insa asta ar trebui sa fi fost deja facut pentru toti utilizatorii WhatsApp din lumea intreaga.

This post was last modified on dec. 28, 2018, 9:53 PM 21:53

Disqus Comments Loading...