X

Android 9. Asa ARATA Versiunea FINALA a Samsung

Android 9. Versiunea finala a sistemului de operare al companiei Google pentru telefoanele Samsung ne dezvaluie cum a fost gandit schimbarea uriasa de care au parte clientii telefoanelor companiei Samsung. Mai jos puteti vedea interfata Android 9 prezentata pe un telefon Samsung GALAXY NOTE 9, care inca nu are disponibila actualizarea, dar are disponibil ain ultima versiune beta si versiunea finala a interfetei One UI pregatita de catre coreeni.

Android 9. In contrast cu ceea ce a facut in anii anteriori, anul acesta compania Samsung a decis sa nu mai lase clienti cu telefoanele din seria Note sa astepte cateva luni bune de zile inainte sa le ofere actualizarile importante pentru Android. In schimb, a decis sa le ofere Android 9 clientilor Samsung GALAXY NOTE 9 la doar cateva saptamani dupa ce a lansat actualizarea pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9, update-ul fiind pus in distributie chiar in ajunul Craciunului.

Android 9. Asa ARATA Versiunea FINALA a Samsung

Android 9. Puteti vedea in clipul video de mai sus cat de interesanta este interfata sistemului de operare pentru telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9, schimbarea in sine fiind una foarte importanta. One UI aduce un dark mode pentru intreaga interfata a Android 9, insa noutatile nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca exista si schimbari pentru modul de interactiune cu aplicatiile, sau cu diverse elemente din cadrul sistemului de operare pentru telefoane.

Android 9. Compania Samsung se “misca” destul de greu cu lansarea actualizarii pentru telefoanele sale, iar asta deoarece alti producatori au decis sa le ofere mult mai devreme decat sperau chiar si multi dintre fani. In ciuda acestui lucru, spre deosebire de alti ani, clientii celor de la Samsung au avut de asteptat “doar” 4 luni pentru a instala cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, asa ca se putea si mai rau decat atat, asa cum am mai vazut in anii anteriori.

This post was last modified on ian. 2, 2019, 5:42 PM 17:42

Disqus Comments Loading...