X

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functia MAJORA de la iPhone

Samsung GALAXY S10. Astazi este confirmata in mod oficial implementarea unei noi functii asteptata de catre foarte multi dintre fani, ea fiind preluata de la telefoanele iPhone X, sau iPhone XS, ale celor de la Apple. Vorbim aici despre sistemul de recunoastere faciala Face ID, care functioneaza in baza unei camere 3D integrata in partea frontala a noilor modele de telefoane iPhone, iar Samsung GALAXY S10 va avea ceva identic implementat incepand din 2019.

Samsung GALAXY S10. Implementarea aceste camere 3D in telefoanele celor din Coreea de Sud a fost confirmata prin codul sursa al sistemului de operare Android 9, care va fi oferit pentru foarte multe modele in saptamanile urmatoare. Codul sursa al sistemului de operare care va fi folosit in telefoanele Samsung GALAXY S10 mentioneaza in mod explicit existenta unei camere 3D care poate fi folosita pentru un sistem de securitate biometrica, poate la fel de avansat precum cel din iPhone.

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functia MAJORA de la iPhone

Samsung GALAXY S10. In baza a ceea ce s-a aflat pana acum, e foarte posibil ca aceasta camera 3D sa fie implementata doar in modelul Plus al seriei, poate chiar doar in versiunea care va avea 5G si va fi vanduta doar in SUA si Coreea de Sud. Avand in vedere ca momentan nu se stie daca Samsung GALAXY S10 va fi vandut si intr-o versiune 5G internationala impreuna cu aceste schimbari, ramane de vazut in ce masura functiile avansate de acest gen vor ajunge la toti clientii.

Samsung GALAXY S10. Lumea intreaga se astepta ca o copiere a Face ID sa aiba loc macar in vara acestui an, cand NOTE 9 a fost lansat, insa iata ca acest lucru ar putea fi posibil doar pentru modelele din 2019. Sincer sa fiu, m-as bucura sa vad ca Samsung GALAXY S10 are o functie la fel de buna precum Face ID, deoarece asta va obliga Apple sa imbunatateasca sistemul sau, ori sa ofere ceva mai bun pentru clientii care-i cumpara telefoanele mobile.

This post was last modified on ian. 2, 2019, 10:41 PM 22:41

Disqus Comments Loading...