X

Facebook Messenger Ofera Public noul DARK MODE

Facebook Messenger. Noul dark mode asteptat de catre atat de multi dintre utilizatori a inceput sa fie oferit in mod public de catre compania Facebook pentru cei care folosesc platforma de mesagerie in acest moment. Dupa aproape 2 luni din momentul in care a fost oferita pentru prima oara o versiune publica a acestui dark mode pentru Facebook Messenger, iata ca incepand de astazi utilizatorii din cateva tari pot folosi noua interfata a aplicatiei.

Facebook Messenger. Se pare ca Facebook a cedat intr-un final in fata fanilor care tot cer lansarea acestui dark mode in mod public, si a decis sa inceapa procedura de testare pentru actualizare, insa desigur ca nu pentru toata lumea. Doar o parte dintre cei care folosesc Facebook Messenger in anumite tari au posibilitatea de a activa noul dark mode in propriile aplicatii, insa cu mentiunea ca interfata nu e disponibila in toata aplicatia, si ca pot exista cateva probleme cu ea.

Facebook Messenger Ofera Public noul DARK MODE

Facebook Messenger. Puteti vedea in imaginea de mai jos ce fel de alerta afiseaza compania Facebook pentru utilizatorii din lumea intreaga, cei de la Facebook mentionand deasemenea ca interfata inca este in lucru, deci va mai fi modificata. E foarte posibil ca in momentul de fata versiunea beta publica a dark mode-ului pentru Facebook Messenger sa aiba probleme in a afisa in mod corect dark mode-ul in toata interfata aplicatiei pentru a inlocui toate elementele.

Facebook Messenger. Optiunea pentru a activa acest dark mode este disponibila in sectiunea Me pe care utilizatorii o au disponibila in cadrul aplicatiei, insa tineti minte ca nu apare pentru chiar toata lumea. Dupa activare, veti putea dezactiva noul dark mode pentru Facebook Messenger din aceeasi interfata, asa ca daca nu sunteti multumiti de ceea ce ofera el, atunci puteti “scapa” foarte rapid de schimbarea din telefoanele si tabletele voastre.

This post was last modified on ian. 4, 2019, 11:39 AM 11:39

Disqus Comments Loading...