X

Huawei. S-a Facut de RAS in PRIMA zi din 2019

Huawei. Compania chinezeasca a inceput 2019 cu o greseala care o pune intr-o situatie penibila in actualul razboi pe care China il duce cu SUA, si arata ca totul este doar un razboi al orgoliilor, si nimic mai mult. Mai exact, compania Huawei a publicat un mesaj pe Twitter chiar inainte ca anul 2018 sa se incheie, in anumite tari, in timp ce 2019 incepuse deja in altele, compania chinezeasca spunand ca obiectivul sau in acest an este de a ajunta mai multi oameni sa intre in contact.

Huawei. Greseala facuta de catre persoana care a publicat acest mesaj sta in faptul ca a folosit un telefon iPhone pentru a-l publica, adica exact acel telefon pe care chinezii incearca sa-l faca uitat in momentul de fata. Cu doar cateva zile inainte ca 2019 sa inceapa aflam despre companiile chinezesti care ii obliga pe angajati sa renunte la telefoanele iPhone, si ofera reduceri pentru cumpararea produselor Huawei, iar acum vedem ca nici macar oamenii angajati la aceasta companie nu renunta la iPhone.

Huawei. S-a Facut de RAS in PRIMA zi din 2019

Huawei. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca anul 2019 sa inceapa pentru chinezi cu o asemenea greseala care ne arata ca degeaba se chinuie ei sa arate cat de mult urasc iPhone, cand nici macar angajatilor lor nu le pasa de asta. Avand in vedere ca mesajul a fost publicat direct pe contul Twitter al Huawei, e foarte probabil ca un angajat al echipei de marketing sa-l fi publicat, insa desigur ca asta nu vom afla prea curand, din pacate.

Huawei. Compania chinezeasca e victima razboiului dintre China si SUA pentru un acord comercial in baza caruia Donald Trump ar vrea sa obtina beneficii majore de pe urma schimburilor comerciale dintre cele doua tari. Apple deocamdata nu a fost sanctionata de catre guvernul chinez, insa e o victima colaterala prin prisma faptului ca Huawei e sustinuta de catre diverse companii care le impun angajatilor sa nu ii mai cumpere produsele.

This post was last modified on ian. 4, 2019, 8:28 PM 20:28

Disqus Comments Loading...