X

Apple isi MINTE Clientii si are PIERDERI URIASE

Apple si-a mintit clientii pentru o buna parte din anul 2017, reducand performantele telefoanelor iPhone pentru ca acestea sa nu se mai inchida cand sunt folosite in frig, si a fost in centrul unui scandal urias pe final dean. In urma plangerilor numeroase facute de catre foarte multi dintre clienti, cei de la Apple au decis sa reduca preturile pentru inlocuirea bateriilor uzate ale telefoanelor, oferindu-le clientilor posibilitatea de a isi readuce performantele la normal.

Apple si-a mintit clientii, si dupa ce a spus adevarul, si a oferit posibilitatea de a rezolva problemele doar cu o baterie noua, fara a cumpara un alt telefon, vanzarile celor din Cupertino au scazut substantial. Aceasta dezvaluirea facuta de catre compania Apple i-a motivat pe clienti sa nu mai cumpere telefoane noi pentru a avea parte de performante bune, ei pastrandu-le pe cele vechi, cu o baterie noua ele devenind perfect functionale, chiar daca au mai mult de un an vechime.

Apple isi MINTE Clientii si are PIERDERI URIASE

Apple a profitat in 2017 de faptul ca ai sai clienti aveau telefoane cu performante proasta, iar singura solutie pentru ei era sa isi schimbe dispozitivele, vanzarile crescand substantial, in special pe final de an. In 2018 nu a lansat telefoane cu noutati majore, le-a oferit oamenilor posibilitatea de a-si face telefoanele vechi mai bune, si asa lumea a decis sa nu-i mai cumpere produsele noi, iar daca unii au facut-o pentru ca au fost suparati dupa ce au fost mintiti, e cu atat mai bine.

While Greater China and other emerging markets accounted for the vast majority of the year-over-year iPhone revenue decline, in some developed markets, iPhone upgrades also were not as strong as we thought they would be. While macroeconomic challenges in some markets were a key contributor to this trend, we believe there are other factors broadly impacting our iPhone performance, including consumers adapting to a world with fewer carrier subsidies, US dollar strength-related price increases, and some customers taking advantage of significantly reduced pricing for iPhone battery replacements.

Apple nu a recunoscut faptul ca problemele mari pe care le are cu vanzarile de telefoane iPhone vin de pe urma greselilor sale, dar a spus ca programul de inlocuire mai ieftina a bateriilor a afectat vanzarile totale. Daca in 2019 cei de la Apple nu vor lansa telefoane care sa merite intr-adevar cumparate, atunci e foarte posibil ca vanzarile sa scada iar, clientii evitand sa cheltuie sume stupid de mari pe telefoane care nu mai merita banii pe care-i cere Apple.

This post was last modified on ian. 6, 2019, 9:49 PM 21:49

Disqus Comments Loading...