X

Huawei P30. Functia MAJORA READUSA in Telefoane

Huawei P30. O functie majora este readusa in telefoane de catre compania Huawei in anul 2019, la un an dupa ce s-a decis ca ea sa fie eliminata complet din seria de smartphone-uri, schimbarea fiind una foarte curioasa. Unii dintre voi probabil stiti deja ca anul trecut chinezii au decis sa elimine portul audio de 3.5mm din seria Huawei P20, insa in seria Huawei P30 el va fi reimplementat pentru a le permite clientilor sa asculte muzica oricum doresc.

Huawei P30. Mai jos puteti vedea un clip video care prezinta noul design al telefoanelor in baza unor schite preluate de la parteneri ai chinezilor, iar la baza carcasei este foarte clar vizibil un port audio de 3.5mm. Desi destul de multi producatori de telefoane Android au decis sa elimine aceasta tehnologie in favoarea celei USB-C, iata ca in seria Huawei P30 se face o “revenire la origini” pentru a le oferi clientilor ceea ce au cerut foarte intens.

Huawei P30. Eliminarea portului audio de 3.5mm din seria de anul trecut nu a fost primita cu foarte multe laude de catre clienti, care au ironizat Huawei dupa ce chinezii si-au batut joc de Apple din cauza unei schimbari similare. Ei bine, iata ca in 2019 vine timpul schimbarii pentru seria Huawei P30, iar asta pentru ca nu toata lumea vrea sa-si cumpere alte tipuri de casti decat cele care au port audio de 3.5mm, acest standard avand suport extins in continuare.

Huawei P30. Functia MAJORA READUSA in Telefoane

Huawei P30. Chiar daca noua serie de telefoane va avea un port audio de 3.5mm, puteti vedea in clipul video de mai sus ca un port USB-C va fi deasemenea disponibil pentru incarcarea rapida a telefoanelor. Huawei P30 va permite deasemenea folosirea castilor USB-C pentru a asculta muzica, in tandem cu cele care sunt compatibile cu porturile audio de 3.5mm, astfel ca utilizatorii vor putea asculta muzica in orice modalitate doresc ei prin telefoane.

Huawei P30. Noua serie de telefoane urmeaza deasemenea sa vina cu schimbari majore pe partea hardware in comparatie cu modelele anterioare, iar aici ma refer la noul chip Kirin 980, dar si la ecranul cu diagoanala de aproape 6 inch. Bateria ar putea fi deasemenea mai mare in Huawei P30 in comparatie cu seria anterioara, iar camera tripla va oferi o experienta mult mai buna pentru a inregistra poze in aproape orice fel de conditii.

Huawei P30. Exact precum seria de anul trecut, o camera frontala de peste 10 megapixeli, sau poate chiar 20, va fi implementata, insa nu va exista un sistem avansat de recunoastere faciala pentru clienti. Seria Huawei P30 va fi prezentata in cadrul unui eveniment care va avea loc in timpul Mobile World Congress 2019 din Barcelona, in februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie.

This post was last modified on ian. 11, 2019, 10:42 AM 10:42

Disqus Comments Loading...