X

Mophie Lanseaza NOI Carcase pentru iPhone la CES 2019

Mophie a anuntat inaintea inceperii CES 2019 lansarea unor noi carcase cu baterie externa si incarcare wireless, ele fiind compatibile cu telefoanele iphone ale companiei Apple. Mai exact vorbim despre carcase noi de la Mophie care sunt compatibile cu iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR, ele oferind o extindere a autonomiei cu pana la 31 de ore pentru telefoanele Apple.

Mophie a creat aceste carcase pentru a le permite utilizatorilor sa-si incarce telefoanele oriunde, si oricand, inclusiv prin wireless, ele fiind compatibile cu standardul Qi. Asta inseamna ca noile carcase de la Mophie pentru CES 2019 se pot incarca atat prin USB-C, cat si daca sunt plasate pe un standard de incarcare Qi, iar asta le face si mai atractive pentru clienti.

Mophie a gandit carcasele cu baterii care variaza intre 2000 mAh – 2200 mAh, in functie de modelul de telefon pe care sunt folosite, deci niciuna nu e capabila sa ofere incarcare totala pentru iPhone XS, iPhone XR, sau iPhone XS Max. Fiecare dintre carcase e gandita intr-un asemenea mod incat atunci cand se incarca, sa transfere intai energia catre telefoane, si mai apoi catre bateria interna.

Mophine a gandit carcasele sale de la CES 2019 pentru a fi utile unei varietati de clienti, insa cere si preturi pe masura pentru ele, acestea costand nu mai putin de 120 de dolari.

Disqus Comments Loading...