X

WhatsApp. Schimbare IMPORTANTA pentru o Functie MAJORA

WhatsApp. In plin proces de schimbare mai tot timpul, aplicatia platformei de mesagerie are pregatita de catre compania americana o noua modificare pentru o functie folosita de catre foarte multi utilizatori. Mai exact, aplicatia WhatsApp are o modificare importanta in lucru pentru functia din Android care permite trimiterea de fisiere audio catre diverse persoane cu care purtam conversatii in viata de zi cu zi, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ce se pregatste.

WhatsApp. Desi in iPhone aceasta functie nu exista, in Android ea este oferita deoarece se poate accesa sistemul intern cu fisiere stocate in telefoane, astfel ca pot fi trimise prin platforma orice fel de fisiere audio. Avand in vedere ca functia este populara in randul utilizatorilor aplicatiei WhatsApp, compania s-a gandit ca n-ar strica daca ar reface interfata pentru a simplifica partajarea de fisiere intre utilizatori, asa ca mai jos puteti vedea cum arata tot ceea ce a gandit nou.

WhatsApp are o noua interfata pentru trimiterea de fisiere audio

WhatsApp. Functia permite ascultarea unui preview al fisierului audio inainte de a fi trimis de catre utilizator, iar daca acesta are si o imagine atasata, atunci va putea fi vazut un preview inclusiv pentru aceea. Desigur ca trimiterea de fisiere prin intermediul WhatsApp nu se poate face fara limite, astfel ca in cazul in care doriti sa partajati continut de acest gen, trebuie sa stiti ca numai 30 de fisiere pot fi trimise catre un anumit contact din cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp. Chiar recent a fost actualizata aplicatia oferita pentru telefoanele iPhone, unde aceasta functie nu este disponibila si nici nu va fi vreodata, iar in curand putem astepta si o actualizare pentru versiunea dedicata Android. WhatsApp este in continua schimbare, astfel ca in ultimele luni am vazut foarte multe update-uri oferite pentru utilizatori, dorinta americanilor fiind de a oferi cat mai multe schimbari pentru toti cei care utilizeaza platforma zilnic.

WhatsApp. Platforma este disponibila pentru accesare in multiple moduri, de pe o gama variata de telefoane mobile, sau tablete, inclusiv de pe calculatoare.

This post was last modified on ian. 12, 2019, 8:04 PM 20:04

Disqus Comments Loading...