X

Apple Vorbeste despre Vanzarile MICI ale iPhone XR

Tim Cook, presedintele companiei Apple, a fost prezent noaptea trecut ala o emisiune TV de la CNBC pentru a discuta despre evolutia companiei sale, si vanzarile in scadere pentru iPhone XR. Cook e de parere ca valoarea capitalizarii bursiere a Apple este mai mica decat ar trebui sa fie, compania concentrandu-se acum pe cresterea satisfactiei consumatorilor si cam atat.

Tim Cook sustine ca iPhone XR a fost cel mai bine vandut model al iPhone din momentul lansarii si pana in prezent, ceea ce spun si analistii, insa Apple nu spune si numarul de uniati vandute zilnic. Apple spune jumatate din adevar, insa Tim Cook afirma ca se lucreaza din greu la cresterea vanzarilor prin oferirea de diverse oferte cu reduceri de preturi, sau buy-back.

Apple apara iPhone XR, desi vanzarile sunt in scadere

iPhone XR a generat vanzari mai mari decat intreaga serie iPhone XS in ultimul trimestru fiscal al anului 2019, iar nimeni nu contesta asta, doar ca Apple incearca sa prezinte situatia altfel decat este. Am vazut numeroase schimbari in strategia de promovare a companiei Apple pentru a rezolva aceasta problema, iar lucrurile vor continua pe acelasi trend si in urmatoarele luni.

I call bologna on that. Let me tell you how I view this. Here’s the truth, what the facts are. Since we began shipping the iPhone XR, it has been the most-popular iPhone every day.  I mean, do I want to sell more? Of course I do. And you know, we’re working on that.

iPhone XR va intra totusi intr-un trend descendent in prima parte a anului 2019, iar asta pentru ca interesul pentru telefoanele mobile scade in primele luni din fiecare an. Cum se va apara Apple din acel punct ramane de vazut, insa oficial compania a spus ca vanzarile telefoanelor sale sunt sub asteptari, asa ca tot ceea ce vedem acum este doar o confirmare a problemelor.

This post was last modified on ian. 9, 2019, 7:38 AM 07:38

Disqus Comments Loading...