X

Facebook Messenger. NOUA Interfata LANSATA Astazi

Facebook Messenger. De foarte multa vreme este promisa o noua interfata pentru aplicatia platformei de mesagerie detinuta de catre compania Facebook, iar in aceasta seara a fost lansata o schimbare importanta pentru ea. Stiu ca multi dintre voi asteptati acel dark mode promis pentru Facebook Messenger de ceva vreme, insa din pacate nu vorbim despre aceasta schimbare, ci despre o modificare menita sa faca interfata mai luminoasa decat este in mod normal.

Facebook Messenger. Noua interfata a fost lansata direct din serverele companiei, si a inceput deja sa apara in telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, ea nefiind chiar atat de agreata de catre utilizatori. Incepand de astazi, Facebook Messenger are o interfata foarte luminoasa care nu e chiar atat de usor de privit pe timpul noptii, care are iconite si elemente mult mai mari decat in mod normal, si care inca lasa in asteptare schimbarea care trebuie sa aduca acel dark mode.

Facebook Messenger. NOUA Interfata LANSATA Astazi

Facebook Messenger. Schimbarea de interfata a fost testata de catre cei de la Facebook in cateva randuri pana acum, dar nu s-a luat vreodata o decizie clara pentru implementarea sa definitiva pentru telefoane. Avand in veder ca acest design pentru Facebook Messenger a fost testat deja inainte de a fi lansat, compania probabil a ajuns la decizia ca el este suficient de putin suparator pentru utilizatori, astfel ca a decis sa-l implementeze la nivel global pentru toata lumea.

Facebook Messenger. In ceea ce priveste mult asteptatul dark mode, e greu de spus cam cand va dori compania sa ofere aceasta actualizare importanta pentru utilizatori, desi nici aceasta modificare nu se aplica la toata interfata. Pana una-alta, daca ati instalat cele mai recente actualizari pentru aplicatiile Facebook Messenger dedicate iOS si Android, atunci e foarte posibil sa aveti deja activata noua interfata in telefoanele voastre, si va puteti bucura, sau nu, de ea.

This post was last modified on ian. 9, 2019, 7:44 PM 19:44

Disqus Comments Loading...