X

Netflix. Noua CRESTERE a PRETULUI Abonamentelor

Netflix. Unul dintre cele mai mari servicii de streaming video din intreaga lume a anuntat astazi o noua crestere a pretului abonamentelor pe care clientii vor trebui sa le plateasca pentru a-i viziona creatiile din platforma. In octombrie a avut loc ultima crestere de preturi pentru abonamentele celor de la Netflix, iar in ianuarie vorbim despre o noua runda de majorari, compania avand nevoie de finantare suplimentara pentru a-si derula proiectele pe care le are in plan.

Netflix. Daca in octombrie preturile abonamentelor medii, 9.99 dolari au crescut la 10.99 dolari, iar ale celor premium, de 11.99 dolari la 13.99 dolari, acum ambele cresc si mai mult, din pacate pentru clienti. Abonamentele Netflix care costau 10.99 dolari pana acum, vor costa 12.99 dolari in urma acestei modificari, iar cele care costa 13.99 dolari vor avea o crestere de pret pana la valoarea de 15.99 dolari, iar abonamentul cel mai ieftin urmeaza sa aiba o crestere de la 7.99 dolari la 8.99 dolari.

Netflix creste iar substantial preturile abonamentelor sale

Netflix. In Romania preturile au ramas deocamdata neschimbate, insa este de asteptat ca valorile actuale sa creasca dupa ce compania a anuntat ca va impune aceste modificari pentru preturile abonamentelor din SUA. E foarte posibil ca in Romania preturile pentru abonamentele Netflix sa creasca intr-un procent similar cu cel inregistrat deja in SUA, asa ca trebuie sa va pregatiti pentru a plati mai mult pentru a urmari filmele si serialele disponibile in cadrul platformei.

Netflix’s cheapest Basic plan will cost $9, up from $8; its most popular HD Standard plan will cost $13, up from $11; and its 4K Premium plan will cost $16, up from $14. The rate hikes constitute a jump of between 13 percent and 18 percent — the company’s biggest increase since launching its streaming service 12 years ago — and will take effect immediately for new customers. Existing subscribers will be see the price increase on their bills over the next three months.

Netflix. Cresterea de preturi vine si dupa ce compania a decis sa renunte la platforma iTunes pentru vanzarea de abonamente pentru serviciile sale, deci nu va mai plati catre Apple 30% din valoarea celor inregistrate prin App Store. Adunand toate acestea, Netflix urmeaza sa inregistreze o crestere substantiala a veniturilor in cursul anului 2019, iar asa va avea fonduri pentru a crea si mai mult continut original pentru utilizatorii din lumea intreaga in urmatorul an.

UPDATE: Netflix spune ca aceasta runda de cresteri de preturi pentru abonamentele folosite de catre clientii de pe continentele americane nu va afecta si Romania.

Creșterea prețului abonamentelor din Statele Unite și America de Sud nu influențează sau indică o creștere a prețului în România.

This post was last modified on ian. 20, 2019, 6:36 PM 18:36

Disqus Comments Loading...