X

WhatsApp. Declaratia lui GIGI BECALI despre Aplicatie

WhatsApp. In general vorbim despre lucruri serioase in legatura cu cea mai populara apicatie de mesagerie, si recent chiar de socializare, de pe planeta, insa vin uneori momente cand trebuie sa ne mai si distram. Mai exact, mai jos aveti declaratia data de catre Gigi Becali, patronul FCSB, care pana acum cativa ani era Steaua, in legatura cu WhatsApp si mesajele care ii sunt trimise prin aceasta platforma, pe care nu o prea agreaza, din cate zice.

WhatsApp. In primul rand, Gigi Becali spune ca nu ia in serios ofertele de transferuri pe care le primeste prin intermediul platformei, si da, se pare ca unii impresari chiar fac asta, in loc sa trimita mail-uri, sau fax-uri, cu oferte. Totusi, marea problema a lui Gigi Becali cu WhatsApp este ca lui nu ii place sa citeasca mesaje, ci sa vorbeasca, sa simta ca traieste, sa auda vocea persoanei cu care discuta, altfel il cam dor ochii cand incearca sa citeasca mesajele.

WhatsApp nu este aplicatia favorita a lui Gigi Becali

WhatsApp. Gigi Becali e destul de hotarat sa blocheze pe cam toata lumea pe platforma, daca mesajele sunt prea lungi, inclusiv preotii care-i trimit mesaje cu citate din Biblie, ceea ce e destul de neobisnuit. Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, si l-ati vazut cu siguranta in diverse ipostaze la televizor, insa in legatura cu WhatsApp e una dintre putinele declaratii pe care le-a facut cu referire la tehnologiile pe care le folosim zilnic.

Mie cine îmi dă mesaj pe Whatsapp îi dau blocaj şi apoi şterg. Ce e asta? Mie nu îmi place cu mesaje, femeile dau mesaje. Eu vorbesc, ce faci bă? Să aud vocea, să simt ce trăiesc. Ce mesaje? Mă dor şi ochii. Şi părintele când îmi trimite mesaje prea lungi nu pot să le citesc. I-am zis, părinte nu mai trimite, că te blochez. Nu mai îmi trimite mie sfinte, că eu lucrurile sfinte le ştiu de la sfinţii părinţi. Îmi trimiţi mie pasaje din Ioan Gură de Aur? Păi eu am cărţile pe masă şi pe noptieră. Cel mai mult de el îmi place. Şi îmi trimiţi mie mesaje, îţi dau block. Sau îmi trimiţi filme cu mesaje catolice, ei nici asta nu ştiu, că sunt catolice.

WhatsApp. Cu 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, aplicatia este folosita de catre oameni de tot felul, fie ca au crescut cu tehnologii de acest gen, fie ca abia cum invata despre ele. Separat de Gigi Becali, mai toti jucatorii echipelor de fotbal au grupuri pe WhatsApp, inclusiv politicienii din Romania, care discuta mai de toate pe ele, inclusiv strategii politice, sau schimbari importante pe care se pregatesc sa le faca pentru tara in care traim.

This post was last modified on ian. 23, 2019, 7:10 PM 19:10

Disqus Comments Loading...