X

Facebook Messenger. NOUTATI MAJORE Lansate in Romania

Facebook Messenger. O actualizare foarte importanta a fost lansata noaptea trecuta de catre compania Facebook pentru aplicatia de mesagerie, ea aducand o serie de noutati majore pentru toata lumea. Mai exact, noua interfata pentru Facebook Messenger a fost lansata in mod oficial pentru toata lumea, dup ce activarea ei a inceput acum vreo doua saptamani, insa incepand de astazia ar trebui sa o aveti activa inclusiv in aplicatiile voastre in Romania.

Facebook Messenger. Compania Facebook explica in actualizarea aplicatiei pentru iOS de astazi faptul ca utilizatorii sai se pot bucura de noua interfata care aduce o serie de schimbari importante pentru interfata. Aplicatia pentru Android a fost actualizata tot saptamana aceasta, iar si acolo Facebook Messenger are parte de lansarea noii interfete pregatita de catre compania Facebook, asa ca utilizatorii din intreaga lume se pot bucura de o schimbare majora si mult asteptata.

Facebook Messenger a lansat noua interfata si in Romania

Facebook Messenger. Noua interfata pentru aplicatie este foarte mult simplificata, ea avand doar trei tab-uri in anumite tari, si doua in altele, astfel incat utilizatorii sa ajunga mai repede la informatiile de care ai nevoie. Fiecare dintre aceste sectiuni noi are deasemenea parte de modificari pentru interfata Facebook Messenger, totul fiind gandit astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta noua in ceea ce priveste purtarea de conversatii cu diverse persoane.

  • The brand new, redesigned Messenger app is now easier to use, simpler to navigate and more fun.
  • Messenger has been simplified into three tabs—People, Chat and Explore.
  • Chat tab lets you quickly access all your messages (1:1 and groups), video chat, call, use the camera and even catch up on friends’ Stories.
  • People tab helps you find friends, both new and old.
  • Explore tab connects you to your favorite brands, find discounts, play games and more in explore.
  • Plus, new color gradients make your chat more colorful too!

Facebook Messenger. Desi multa lume asteapta si lansare unui dark mode pentru telefoane si tablete, din pacate aceasta actualizare nu aduce aceasta schimbare pentru noi, asa ca va trebui sa mai asteptam. Pentru a beneficia de toate schimbarile pe care compania Facebook le-a implementat in Facebook Messenger trebuie doar sa instalati versiunile actualizate ale aplicatiilor pentru iOS si Android, interfata fiind activata imediat dupa deschiderea aplicatiilor.

This post was last modified on ian. 24, 2019, 10:56 AM 10:56

Disqus Comments Loading...