X

iPhone 11 Concept arata un Telefon Diferit, dar tot URAT

iPhone 11 este astazi prezentat intr-un nou concept care incearca sa ne arate o viziune putin diferita pentru noul smartphone al companiei Apple, desi la baza e tot urat. Spun ca e diferita, pentru ca design-ul total al acestui concept pentru iPhone 11 ne arata un telefon inspirat din iPhone 5, dar si din noile iPad Pro 2018, ceea ce nu e o idee prea rea.

iPhone 11 are totusi o mare problema cu acea camera tripla, care se pare ca va arata foarte ciudat in carcasa, daca Apple nu va gasi un design diferit pentru ea. Schitele aparute pana acum arata cateva idei ale Apple cu privire la noua camera tripla, insa niciuna dintre ele nu se apropie de filosofia de design pe care compania a avut-o in ultimii ani.

Nu pot sa inteleg cum Jony Ive, Tim Cook, sau orice alt designer poate considera ca un iPhone 11 care arata precum cel din imaginile de mai jos ar putea fi apreciat de catre clienti. Desigur ca n-am inteles nici multe alte schimbari din ultimii ani, inclusiv cele privind decupajul, asa ca ne putem astepta la orice de la compania Apple in momentul de fata.

This post was last modified on ian. 26, 2019, 12:55 PM 12:55

Disqus Comments Loading...