X

Huawei. Acuzata ca STERGE POZELE din Telefoane

Huawei. Compania chinezeasca trece astazi printr-o noua problema care-i pune brand-ul intr-o lumina proasta, compania fiind acuzata de catre utii utilizatori ca le sterge pozele din telefoane, iar in clipul de mai jos aveti prezentat totul. Un utilizator a inregistrat momentul in care descarca o poza in telefon prin aplicatia Twitter, imediat dupa salvarea ei fiind primit o notificare de sistem in Android care ii spune ca poza respectiva a fost stearsa din telefon.

Huawei. Problema apare doar pe telefoanele chinezesti ale acestei companii, dar si ale Honor care au instalat cele mai recente actualizari disponibile pentru ele, insa lucrurile nu stau chiar asa precum par. Cei de la Huawei au recunoscut ca exista o problema cu pozele, dar afirma ca ea este legata de anumite versiuni ale aplicatiei Twitter, si nu este stearsa, ci doar mutata intr-un alt folder, pe care utilizatorii nu il gasesc chiar atat de usor, altfel nu s-ar fi plans.

Huawei e acuzata ca sterge poze din telefoane, dar realitatea e diferita

Huawei. Compania sustine ca aplicatia Twitter creaza un folder special in care salveaza pozele utilizatorilor, iar notificarea care spune ca ele sunt sterse vine dupa ce se declanseaza “sistemul de protectie pentru imagini”, implementat in telefoanele chinezilor. Puteti vedea in explicatia de mai jos si in ce folder pot fi gasite imaginile care par a fi sterse de catre telefoanele companiei Huawei, deci daca salvati poze prin aplicatia Twitter, stiti unde sa le accesati foarte usor.

Huawei has recently received user reports that alleges the Twitter app automatically deletes images on Huawei devices. Having investigated the issue, Huawei has discovered that whenever users of certain devices download an image using specific builds of the Twitter app (version 7.78.0 and 7.77.0), the app will automatically create a folder of the same name as the image and promptly delete it in the background. This action triggers Huawei’s built-in image protection alert, causing the system to notify the user of the deletion. However, the images are not affected. Users may find their images at the following location: File Manager/picture/Twitter.

Huawei. Inainte ca aceasta explicatie sa fie oferita, compania chinezeasca a fost acuzata inclusiv ca-i spioneaza pe utilizatori, si ca le sterge intentionat pozele din telfeoane, ceea ce desigur ca e ridicol. In ciuda faptului ca Huawei a avut foarte multe acuzatii formulate impotriva sa, cele de acum privind stergerea pozelor din telefoane sunt unele dintre cele mai neobisnuite de pana in prezent, dar e de inteles de ce se intampla asta, in urma scandalului international.

This post was last modified on ian. 27, 2019, 9:45 PM 21:45

Disqus Comments Loading...