X

GMAIL. NOI Functii DORITE LANSATE azi de Google

Gmail. Incepand de astazi cea mai mare platforma de email are disponibile o serie de noi functii foarte interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele aducand o serie de functii pe care foarte multi dintre utilizatori le asteptau cu nerabdare. Prima dintre functii, implementata in fereastra pentru a compune mesaje folosind Gmail este functia undo, un buton fiind integrat in partea superioara stanga a aplicatiei pentru a permite stergerea rapida a unora dintre cuvintele, sau modificarile, facute de catre noi.

Gmail. Cealalta functie foarte buna implementata in cadrul platformei de email este cea redo, ea permitand refacerea unor modificari efectuate deja de catre utilizator in cazul in care stergerea lor a fost facuta din greseala. O alta functie extrem de utila are denumirea strikethrough, ea permitand taierea cuvintelor chiar in mijlocul lor, asa cum putem face in orice fel de editor pentru texte, insa incepand de astazi inclusiv platforma Gmail ne permite sa facem asta.

Gmail are o serie de functii noi pe care multi utilizatori le asteptau

Gmail. Mergand mai departe, compania Google a implementat deasemenea o noua optiune de a descarca email-urile ca fisiere .EML file in format rfc822 pe calculatoarele noastre oricand dorim sa facem asta. Aceste fisiere vor avea inclus tot continutul unui email, impreuna cu atasamentele trimise in formate recunoscute de catre calculatoare, iar accesarea optiunii pentru a descarcamesaje se face prin butonul lateral din interfata de scriere, cel care permite si trimiterea de Reply-uri.

Undo/Redo: If you need to undo an action, like if you accidentally delete the content of your draft of an email, you can do so straight from the compose view. Anytime you have undo, you want to also have the option of redo, so we’ve added that as well. Strikethrough: Strikethrough is a visual cue that something has been completed or can be used as an edit suggestion. We’ve heard from you that this functionality is critical to quickly and efficiently write emails, especially when you want to visually indicate a change in language.

Gmail. Toate aceste nouatati sunt in momentul de fata implementate de catre cei de la Google in interfata web a platformei, deci nu le veti gasi deocamdata si in aplicatiile pentru iOS, sau Android. E normal ca Gmail sa aiba implementate aceste noutati doar online pentru utilizatorii din lumea intreaga, avand in vedere ca acolo e cel mai simplu sa fie oferite, asa ca ramane de vazut cat de utile vor fi ele pentru toti cei care vor decide sa le foloseasca.

This post was last modified on ian. 28, 2019, 1:33 PM 13:33

Disqus Comments Loading...