X

WhatsApp. Asa ARATA cea mai ASTEPTATA Functie

WhatsApp. Dupa cum probabil stiti deja, una dintre cele mai asteptate funtii este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata in cadrul companiei americane, ea urmand a fi oferita pentru utilizatori dupa multi ani de asteptare. Vorbim despre binecunoscuta functie care va permite activarea unui dark mode pentru aplicatia WhatsApp, in cam toata interfata ei, sau cel putin asta afirma cei care au vazut codul sursa pregatit pentru schimbare, dar au si testat-o.

WhatsApp. Nu se stie deocamdata clar data la care aceasta schimbare va fi oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa chiar si asa, cineva a creat conceptul de mai jos pentru a ne arata cam cat de mare urmeaza sa fie ea. In imaginea de mai jos puteti vedea cum ar trebui sa arate noul dark mode in momentul in care va fi oferit oficial pentru aplicatia WhatsApp dedicata iPhone si Android, schimbarea de interfata fiind una foarte importanta, asa cum si vrea lumea.

WhatsApp are prezentat un prim concept cu noul dark mode

WhatsApp. Daca in cazul Facebook Messenger am vazut schimbari pentru interfata de chat doar, care sunt destul de minore, in cazul acestei aplicatii, schimbarea urmeaza sa aiba efect pentru intreaga interfata. Asta inseamna ca vom vedea dark mode pentru interfata unde sunt afisate chat-urile, pentru interfata de conversatii, pentru meniul de setari, pentru pagina Status, unde sunt afisate povestile prietenilor din WhatsApp, fiecare sectiune urmand a avea o tema neagra.

WhatsApp. Avand in vedere ca vorbim despre o schimbare foarte mare, exista nevoia si ca ea sa fie testata foarte bine inainte de a fi oferita, asa ca inginerii companiei nu se grabesc inca sa o ofere pentru utilizatori. Asta inseamna ca vom avea de asteptat ceva timp pana cand WhatsApp va avea dark mode disponibil pentru toata lumea, si va trebui sa aveti rabdare pentru ca actualizarea sa fie lansata oficial, deoarece e nevoie sa arate cat se poate de bine.

WhatsApp. Acest dark mode va fi oferit pentru iPhone si Android, insa e posibil ca pe una dintre platforme sa fie oferit mai devreme, si pe cealalta sa fie lansat ceva mai tarziu.

This post was last modified on ian. 30, 2019, 11:55 AM 11:55

Disqus Comments Loading...