X

iOS 12.2. Nou Produs IMPORTANT Confirmat de Apple

iOS 12.2 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple in versiunea beta 1, americanii dorind sa testeze actualizarea cat de mult posibil inainte de a o oferi intr-o forma finala pentru utilizatori. Imediat ce iOS 12.2 a inceput sa fie instalat de catre cei care au si casti AirPods pe care le folosesc cu iPhone, s-a descoperit confirmarea faptului ca AirPods 2 vor fi lansate.

iOS 12.2 aduce suport pentru Hey Siri in AirPods 2, pentru ca actualul model de casti nu e capabil sa ofere o asemenea functionalitate, iar imaginea de mai jos ar trebui sa confirme asta. Puteti vedea ca in ea este descrisa procedura de configurare in iOS 12.2 a asistentului personal pentru utilizare cu AirPods, si doar AirPods 2 vor putea oferi asa ceva pentru clienti dupa lansare.

iOS 12.2 confirma lansarea AirPods 2 cu Hey Siri integrat

iOS 12.2 confirma o varietate de zvonuri care au aparut in ultima perioada in legatura cu lansarea AirPods 2 pentru clientii din lumea intreaga, aceasta functionalitate fiind foarte asteptata. Practic, AirPods 2 le va permite utilizatorilor cu minim iOS 12.2 sa controleze muzica din telefoane, sau sa afle raspunsuri la intrebari fara a se mai uita in vreun moment la telefon.

iOS 12.2 este prima versiune a sistemului de operare care are inclus un asemenea suport pentru AirPods 2, iar asta inseamna ca el e testat, dar nu se stie cand anume ar urma sa fie lansat pentru utilizatori. AirPods 2 au fost zvonite pentru lansare in prima parte a anului 2019, iar judecand dupa ceea ce vedem acum din iOS 12.2, e destul de clar ca ar putea ajunge atat de rapid.

This post was last modified on ian. 25, 2019, 8:27 AM 08:27

Disqus Comments Loading...