X

Google Assistant. Functie INCREDIBILA pe Telefoane

Google Assistant. O noua functie incredibila, si poate chiar in premiera, este pregatita pentru telefoanele din lumea intreaga, analizarea codului sursa al Android dezvaluind planurile americanilor pentru asistentul personal. Mai exact, cei de la Google intentioneaza sa foloseasca Google Assistant pentru a personaliza si mai mult experienta de utilizare a sistemului de operare pentru telefoane, iar totul urmeaza sa fie facut prin simpla scanare a fetei oamenilor.

Google Assistant. O noua functie numita Face Match a fost descoperita in codul sursa al sistemului de oprare al Google, iar ea urmeaza sa permita recunoasterea utilizatorului pentru a aplica o serie de modificari personalizate. Gandita pentru a functiona intr-un mod similar cu cel al Voice Match, noua functie Face Match recunoaste utilizatorul cand este deblocat telefonul, iar in baza acestui lucru afiseaza informatii personalizate pentru cautarile Google Assistant, si nu numai.

Google Assistant urmeaza sa fie si mai bine personalizat pentru utilizator

Google Assistant. De la rezultate pentru evenimente sportive, pana la informatii despre vreme, sau chiar stiri, asistentul personal va sti din start ce dorim sa vedem, si va afisa totul chiar dupa deblocare. Partea interesanta este ca aceasta functie pentru Google Assistant ar fi capabila sa functioneze pe multiple dispozitive, deci nu doar telefonul pe care-l folosim zilnic, ci si altele, sau chiar calculatoare, ori boxe si ecrane inteligente care au asistentul personal integrat deja.

Styled similarly to the existing Voice Match authentication, Face Match allows users to “set up,” “retrain,” and “remove” a scan of your face to presumably unlock or grant access to personal results across your Assistant devices. You can interestingly “Invite” others to create a Face Match to unlock shared devices, suggesting that it’s not a single-purpose feature.

Google Assistant. Prina ceasta functie vor putea fi create profile si pentru alte persoane care ne folosesc telefoanele, iar fiecare va vedea totul personalizat in functie de ceea ce ii place, si a mai vazut pentru asistentul personal. Ideea din spatele acestei functii noi pentru Google Assistant este de a ii oferi utilizatorului o experienta mult mai buna decat cea avuta pana in prezent, indiferent de asistentul folosit, iar ceva similar ar trebui sa faca si compania Apple.

This post was last modified on ian. 31, 2019, 7:38 PM 19:38

Disqus Comments Loading...