X

WhatsApp. Schimbarea din Aplicatie ce te va ENERVA

WhatsApp. Compania din spatele platformei de mesagerie online, cu cel mai mare numar de utilizatori activi online in lumea intreaga, a facut o mica schimbare care are un impact foarte important pentru utilizatori. Conform celor care analizeaza in mod constant platforma de mesagerie, cei de la WhatsApp au blocat un truc folosit de catre foarte multa lume pentru a verifica schimbarile de status pe care prietenii lor le fac in mod constant cand folosesc aplicatia.

WhatsApp. Pana acum, daca erau oprite confirmarile de citire, Read Receipts, atunci toate statusurile noi puteau fi vauzate de catre oameni fara ca persoana care publica acel status sa stie ca acesta a fost vazut. Inginerii de la WhatsApp n-au fost prea multumiti de acest truc pe care il foloseste lumea pentru a vedea in mod anonim statusurile altora, asa ca a luat decizia de a-l bloca in totalitate, iar vizualizarea statusurilor va fi confirmata si pentru cei care la publica.

WhatsApp blocheaza trucul prin care poti vedea anonim statusurile altora

WhatsApp. Acum, chiar daca dezactivezi Read Receipts pentru a vedea anonim statusurile altora, in momentul in care reactivezi aceasta functie, persoanele respective vor primi o confirmare ca le-au vazut, chiar daca nu le redeschizi. Totul este facut de catre WhatsApp direct din serverele sale pentru a ii atentiona pe oameni cand altii se uita la statusurile lor, ceea ce nu este chiar atat de rau, pentru ca e bine ca oamenii sa fie notificati in legatura cu ceea ce vad altii.

WhatsApp. Desigur ca nu exista vreo explicatie cu privire la motivele din spatele deciziei companiei de a nu mai permite folosirea acestui truc, dar probabil ca au dorit sa nu le mai permita oamenilor sa ascunda ceea ce fac. E posibil ca schimbarea sa aiba legatura si cu noua functie pentru reclame care urmeaza sa fie introdusa in curand in cadrul functiei Status a aplicatiei, asa ca va fi interesant de vazut cum va fi primita aceasta schimbare de catre oameni.

This post was last modified on ian. 28, 2019, 8:57 PM 20:57

Disqus Comments Loading...