X

Samsung. Asteptari foarte MARI de la GALAXY S10

Samsung. Anul 2018 s-a incheiat pentru coreeni cu o scadere foarte mare a vanzarilor de smartphone-uri, mai exact de 25.4 milioane de unitati, in comparatie cu rezultatele obtinute anul trecut. T4 2018 a fost un alt trimestru fiscal prost pentru cei de la Samsung, cu o scadere destul de mare pentru vanzarile de smartphone-uri, profitul scazand deasemenea cu 29%, la 9.7 miliarde de dolari, in timp ce incasarile au scazut cu “doar” 10%, la 53.3 miliarde de dolari.

Samsung. Problemele companiei nu vin doar de la divizia care vinde smartphone-uri, ci si de la celelalte divizii, inclusiv de la cea care care produce chip-uri pentru o varietate de produse electronice vandute in intreaga lume. Samsung a dat vina pe acea divizie pentru vanzarile in scadere, inclusiv pentru cea care produce ecrane pentru telefoane mobile, iar pentru inceputul anului 2019 nu se asteapta la o rezolvare a situatiei, nici in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri.

Samsung se asteapta ca GALAXY S10 sa aiba vanzari mari

Samsung. Pe de alta parte, exista asteptari mari cu privire la vanzarile seriei Samsung GALAXY S10, in principal pentru cel de-al doilea trimestru fiscal, deoarece va “prinde”, doar vreo trei saptamani din T1 2019. Numele telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 a fost confirmat in raportul privind rezultatele financiare anuntate de catre coreeni, deci nu mai exista dubii cu privire la el, insa e discutabil cat de mare ar putea fi succesul noii serii de telefoane.

Fourth quarter earnings were affected by a drop in demand for memory chips used in data centers and smartphones. The System LSI and Foundry businesses also saw profits decline due to weak seasonality. Looking ahead to the first quarter, demand for smartphones and tablet PCs is projected to decline due to the seasonal slowdown in the market. Samsung will unveil the Galaxy S10 next month at the Unpacked event in San Francisco and its new flagship model smartphones are expected to prop up sales and business performance in the coming months.

Samsung. Chiar daca sunt asteptari foarte mari de la aceste noi modele de telefoane, e nevoie ca ele sa aduca si noutati pe masura, altfel vor avea soarta celor lansate in cursul acestui an, si vanzarile vor scadea in continuare. In ultimul an cei de la Samsung au ramas fara multe miliarde de dolari din cauza scaderii vanzarilor de smartphone-uri, la nivel global, diviziile de chip-uri si ecrane fiind deasemenea afectate de acest trend, iar 2019 va fi la fel de greu, in ciuda lansarii Samsung GALAXY S10.

This post was last modified on feb. 3, 2019, 9:08 PM 21:08

Disqus Comments Loading...