X

WhatsApp. VESTE GROZAVA Anuntata de Facebook

WhatsApp. O veste grozava a venit astazi de la presedintele companiei Facebook pentru platforma de mesagerie, iar asta dupa ce ieri am avut parte de o dezamagire dupa ce am aflat planurile companiei americane. V-am spus ieri ca Facebook vrea sa combine WhatsApp, Instagram si Facebook Messenger intr-o platforma unica de mesagerie, astfel icnat oamenii care au conturi separate in fiecare, sa poata comunica cu altii din alte platforme.

WhatsApp. Presedintele companiei Facebook sustine ca acasta schimbare va face toate cele trei platforme mult mai sigure, si va crea o experienta similara cu cea pe care o ofera iMessage pentru utilizatorii iOS. Nimic din toate astea nu e grozav pentru noi, insa vestea buna este ca WhatsApp nu va trece prin acest proces prea curand, deoarece Facebook are in plan sa incerce o combinare a platformelor abia de anul viitor, cel mai devreme, totul in functie de cum va decurge procesul de dezvoltare.

WhatsApp nu va fi stricata de catre Facebook chiar atat de curand

WhatsApp. Presedintele Facebook sustine ca deocamdata planul sau este in stadiul incipient, asa ca va mai avea nevoie de ceva timp pana cand platforma va fi suficient de bine dezvoltata pentru a fi bagata pe gatul utilizatorilor. Facebook spune ca unificarea platformelor ar face mesajele imposibil de interceptat, asa cum se intampla cu iMessage, insa teoretic, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, ar trebui sa aiba deja un sistem de securitate atat de avansat incat sa nu poata fi interceptate comunicatiile facute de catre utilizatori intre ei.

CEO Mark Zuckerberg has said that the project — “to whatever term we end up doing this” — would likely not show up until 2020 and beyond. The integration that we’re thinking about, we’re really early in thinking through this. There’s a lot more we need to figure out. I think it’s the direction we should be going with more things in the future. He also highlighted the possibility that Messenger — and the combined WhatsApp / Instagram system — could serve as an iMessage-like layer for SMS that would offer more functionality and security.

WhatsApp. Practic, Facebook a confirmat acum ca afirmatiile sale privind securizarea conversatiilor nu sunt chiar atat de adevarate, dar cine mai e surprins de faptul ca din Menlo Park se arunca doar minciuni ? Acestea fiind spuse, toti cei care folosesc platforma WhatsApp in momentul de fata mai au inca cel putin un an de utilizare linistita a aplicatiei, iar dupa aceea ramane doar sa vedem in ce masura va fi stricat totul de catre Facebook.

This post was last modified on ian. 31, 2019, 9:52 PM 21:52

Disqus Comments Loading...