X

Android Q. Anuntul GROZAV pentru TOTI Utilizatorii

Android Q. Sistemul de operare aflat in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Google vine cu o schimbare grozava care va bucura cu siguranta toti utilizatorii de telefoane si tablete care-l vor folosi dupa lansare. Stim deja ca Android Q urmeaza sa aiba implementat un dark mode, care va aduce acea tema intunecata pe care toata lumea o asteapta, si care urmeaza sa faca folosirea aplicatiilor mult mai placuta pentru toti utilizatorii.

Android Q. Pentru acest dark mode vine si o un anunt grozav in acest inceput de saptamana, mai exact, se pare ca anumite aplicatii disponibile in Google Play ar urma sa fie compatibile cu tema intunecata de la bun inceput. Cei de la Google vor implementa din start suport pentru dark mode in aplicatiile native care vor fi disponibile pentru Android Q, insa se pare ca inclusiv aplicatiile terte ar urma sa beneficieze de pe urma acestei teme intunecate chiar din start.

Android Q va avea dark mode, probabil si pentru aplicatiile terte

Android Q. In imaginea de mai sus aveti o demonstratie a modului in care vor arata aplicatiile Instagram, Groupon, si Tumblr cu dark mode chiar de la bun inceput, lista aplicatiilor terte cu suport urmand a fi si mai mare. Desigur ca foarte multi dezvoltatori de aplicatii vor trebui sa implementeze singuri suport pentru dark mode in Android Q, astfel ca utilizatorii vor mai avea de asteptat putin pana cand totul va fi oferit asa cum trebuie pentru ei.

Android Q. Desi unele aplicatii terte ar putea avea suport din start pentru dark mode, va fi nevoie ca multe altele sa fie actualizare de catre dezvoltatori, iar asta nu va fi posibil chiar imediat, ci dupa multa asteptare. Avand in vedere ca Android Q va fi lansat in august de catre Google, e posibil ca primele aplicatii importante sa aiba dark mode abia de prin toamna, sau iarna, pentru ca rata de adoptie va fi initial mica pentru sistemul de operare, si nu va exista interes pentru actualizari.

This post was last modified on feb. 8, 2019, 7:39 PM 19:39

Disqus Comments Loading...