X

GMAIL. Schimbari IMPORTANTE Pregatite de Lansare

Gmail. Cea mai mare platforma de email din intreaga lume are pregatite o serie de schimbari extrem de interesante pentru clientii din intreaga lume, ele fiind deja descoperite pentru clienti. Schimbarile par sa fie preluate din Inbox, o aplicatie pe care cei de la Google au cumparat-o de ceva vreme, si au inchis-o, insa aduc functiile cele mai bune pentru cei care inca aleg sa-i foloseasca platforma de email, insa nu chiar imediat, ci in viitor.

Gmail. Inbox a fost inchisa in urma schimbarii complete de design pentru aplicatia principala a celor de la Google, iar acum au fost descoperite noi functii pentru combinarea email-urilor primite, sau setarea de reminder-uri. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata unele dintre schimbarile de care va avea parte aplicatia Gmail pentru Android, una dintre cele mai importante permitand gruparea email-urilor de la aceleasi persoane, ceva ce lumea cere de mult.

Gmail preia functii noi de la Inbox pentru a imbunatati experienta de utilizare

Gmail. Combinarea email-urilor venite de la aceleasi persoane va permite o mult mai simpla stergere, sau arhivare, a tuturor direct din aplicatie, deci nu va trebui sa le mai accesam separat pe toate. Separat de asta, Gmail va permite inclusiv setarea de reminder-uri pentru email-uri, acestea putand fi controlate deasemenea prin Google Tasks, sau poate chiar prin Google assistant, ceea ce ar reprezenta o schimbare foarte mare in comparatie cu ceea ce exista acum.

Gmail. In continuare, aplicatia ar urma sa permita sa setam ca anumite reminder-uri sa fie vizibile primele in aplicatie, inaintea email-urilor primite, iar optiunea de a marca toate email-urile ca fiind citite e deasemenea testata. In momentul de fata nu se stie in cat timp ar putea fi implementate toate aceste functii pentru aplicatiile Gmail pentru Android si iPhone, asa ca ramane de vazut de cat timp va mai avea nevoie Google pentru a ne oferi toate noutatile majore.

This post was last modified on feb. 9, 2019, 8:11 AM 08:11

Disqus Comments Loading...