X

WhatsApp. Functia NOUA pentru BLOCAREA Aplicatiei

WhatsApp. In cursul noptii trecute pentru aplicatia de mesagerie a fost lansata in sfarsit functia pe care foarte multi utilizatori o asteptau de ceva vreme, ea permitand securizarea aplicatiei prin blocarea accesului la ea folosind sistemele de autentificare biometrica. Doar versiunea pentru iOS a aplicatiei WhatsApp are parte de acest sistem imbunatatit de securitate biometrica, Face ID si Touch ID putand fi acum folosite pentru a ne asigura ca nimeni nu are acces la conversatiile noastre.

WhatsApp. Pentru Face ID si Touch ID putem seta ca blocarea sa se faca automat dupa ce inchidem aplicatia din ecranul principal, sau la o anumita perioada de timp din momentul in care se intampla acest lucru. Dupa blocarea aplicatiei WhatsApp folosind aceste sisteme de securitate biometrica, accesul la date va fi facut doar in momentul in care amprentele, sau fata noastra, sunt recunoscute de catre telefoane, ori daca introducem codul sau de acces, daca primele nu funcitoneaza.

WhatsApp poate fi blocata cu Touch ID si Face ID pe iPhone

WhatsApp. Desi aplicatia poate fi blocata, acest lucru este valabil doar cand telefonul este deblocat, pentru ca atunci cand e blocat, putem vedea in continuare notificarile, si putem raspunde in mod normal la ele. Sistemul a fost gandit in asa fel incat sa blocheze accesul la WhatsApp doar cand telefonul e deblocat, fara ca noi sa putem securiza conversatii individuale prin aceata metoda, asa ca deocamdata inca nu s-a ajuns atat de departe cu implementarea functiei.

WhatsApp. Desi functia a fost dezvoltata simultan atat pentru iOS, cat si pentru Android, din pacate pentru telefoanele cu sistemul de operare al celor de la Google inca nu a fost implementata aceasta schimbare. Daca aveti un telefon iPhone, atunci puteti instala cea mai recenta actualizare pentru aplicatia WhatsApp prin intermediul App Store, si puteti activa functia din meniul Privacy, Confidentialitate, pentru utilizare imediata in dispozitive.

WhatsApp. Daca aveti un telefon cu sistem de operare Android, atunci din pacate nu va puteti bucura deocamdata de aceasta noua functie, dar cu siguranta va fi oferita in viitorul apropiat si pentru voi.

This post was last modified on feb. 8, 2019, 4:41 PM 16:41

Disqus Comments Loading...