X

WhatsApp. ATENTIE, ROMANI Lasati FARA CONTURI

WhatsApp. O problema foarte grava care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori  din intreaga lume, ai platformei de mesagerie, a ajuns, din pacate si in Romania, asa ca trebuie sa va protejati cu mult mai mare atentie in perioada urmatoare. Escrocheria este una foarte simpla, si are la baza naivitatea oamenilor care nu stiu ce inseamna folosirea unei platforme ca WhatsApp, si cat de usor poate fi furat un cont folosind doar un simplu cod trimis prin SMS.

WhatsApp. Metoda poate fi folosita extrem de usor de catre oricine care va cunoaste, si pe care il/o cunoasteti, persoana putandu-va cere sa o ajutati sa-si recupereze un cont care a fost blocat, sau la care spune ca nu mai are acces. Acea persoana va cere sa-i trmiteti un mesaj cu un cod SMS pe care-l primiti pe numarul de telefon pe care aveti inregistrat numarul in WhatsApp, iar de aici porneste intreaga inselatorie, si furtul contului.

WhatsApp este tinta unei noi inselatorii care lasa ramanii fara conturi

WhatsApp. Acel cod pe care tu il primesti pe telefon este de fapt codul solicitat de catre cealalta persoana pentru a-si loga in telefonul ei contul tau din platforma, iar cu acel cod poate face asta, blocandu-ti tie accesul la cont. Se pare ca metoda a fost folosita cu mare succes inclusiv in Romania, pentru ca exista multi oameni care nu stiu exact la ce folosesc aceste coduri trimise prin SMS pentru logare in conturi, si le ofera altora acces la ce e al lor.

WhatsApp. Este adevarat ca totul are la baza in primul rand dorinta victimei de a ajuta un prieten, sau poate chiar o persoana necunoscuta, dar in al doilea rand si cunostintele sale limitate cu privire la platforma, si cum se face logarea in ea. Cu aceste doua conditii indeplinite, furtul unui cont WhatsApp devine floare la ureche pentru oricine are suficient de multa rabdare pentru a-si bate capul, si a-si pierde timpul cu asta.

WhatsApp. In situatii de acest gen e destul de greu de contactat compania pentru a va ajuta sa va recuperati contul, insa trebuie sa incercati sa faceti asta, folosindu-va de formularele de contact din website-ul lor.

This post was last modified on feb. 17, 2019, 8:41 AM 08:41

Disqus Comments Loading...