X

Facebook. PROBLEMA NOUA cu Pozele Prietenelor

Facebook. O noua problema serioasa a fost descoperita cu pozele care sunt disponibile in cadrul retelei de socialiare, ea afectand in mod destul de curios, doar un anumit gen de utilizatori ai platformei. Mai exact, se pare ca utilizatorii au posibilitatea de a cauta poze cu femeile din lista lor de prieteni, dar nu si cu barbatii, ceea ce este destul de neobisnuit, avand in vedere ca o asemenea diferentiere n-ar trebui sa existe.

Facebook. Problema a fost descoperita de catre un cercetator in securitate informatica, acesta cautand vulnerabilitati in software-ul companiei, dar reusind sa descopere doar aceasta functionalitate curioasa. Cei care folosesc sistemul de cautare al Facebook pentru a cauta expresia photos of my female friends

, vor avea afisata o lista de poze, aparent, aleatorii cu prietenele pe care le au in cadrul platformei, insa o cautare similara pentru barbati nu afiseaza vreun rezultat.

Facebook are o noua problema serioasa cu pozele femeilor

Facebook. De ce favorizeaza reteaua de socializare doar cautarile pentru poze cu femei in locul celor cu barbati nu e foarte greu de ghicit, teorii fiind multiple, insa totul este o problema care ar putea fi vazuta ca discriminatorie de catre unii. Pe de alta parte, e posibil ca Facebook sa faca cine stie ce schimbari in aceasta perioada, si din aceasta cauza sa fie afisate pozele in acest mod, insa deocamdata compania americana nu a oferit vreo explicatie pentru problema curioasa.

Facebook. Avand in vedere numeroasele probleme pe care le-a avut reteaua de socializare pana in prezent, n-ar fi exclus ca si aceasta sa fie exploatata pentru a arata modul nepotrivit in care se desfasoara lucrurile. Facebook este o platforma sociala extrem de mare, si exista foarte multe functii implementate pentru utilizatori, asa ca probleme de acest gen pot aparea oricand, insa de fiecare data cand apar, arata cat de multe vulnerabilitati inca n-au fost descoperite.

This post was last modified on feb. 18, 2019, 7:10 AM 07:10

Disqus Comments Loading...