X

WhatsApp. Blackberry vrea sa INTERZICA Aplicatia

WhatsApp. Cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta are noi probleme foarte mari in momentul de fata, iar asta pentru Blackberry vrea sa obtina interzicerea sa cel putin in Europa, totul din cauza mai multor brevete de inventie. Astazi a avut loc in Munich, Germania, o prima audiere intr-un proces in care 5 brevete de inventie sunt folosite de catre Blackberry intr-o tentativa de a interzice WhatsApp, sau Instagram, in Europa, ori de a obtine despagubiri.

WhatsApp. Brevetul de inventie despre care s-a discutat astazi are la baza tehnologia prin care sunt retransmise mesaje catre alte persoane, forwarding, Blackberry sustinand ca platforma detinuta de catre Facebook i-a copiat tehnologiile. Avand in vedere ca aceasta a fost o audiere preliminara, avocatii celor doua parti au oferit putine detalii separat de cererea de chemare in judecata, si intampinare, insa WhatsApp ar putea avea serviciile cel putin blocate.

WhatsApp ar putea fi blocata in Europa din cauza Blackberry

WhatsApp. Cei de la Blackberry si-au restrans astazi cererile initiale deoarece si-ar fi dat seama ca le-ar fi greu sa le sustina in mod eficient in instanta, asa ca e posibil ca in final sa aiba castig de cauza. Blackberry are foarte multe brevete de inventie legate de tehnologii de comunicatii mobile, astfel ca e posibil ca daca pierde in acest proces, sa deschida altele impotriva WhatsApp si Instagram pentru a-si impune brevetele si a castiga despagubiri de la compania Facebook.

Today the Seventh Civil Chamber (Presiding Judge: Dr. Matthias Zigann) held a first hearing in a BlackBerry v. WhatsApp & Facebook case that is part of a set of eight Munich patent infringement actions–over five different patents.

WhatsApp. Sistemul de retrimitere a mesajelor este o foarte mare problema acum pentru companie si din cauza raspandirii tot mai dese a stirilor false, unele guverne amenintand platforma cu interzicerea daca nu gasesc o solutie pentru asta. Adaugand si problemele cu WhatsApp, e foarte posibil ca Facebook sa decida sa modifice substantial sistemul pentru a scapa rapid de toate problemele pe care le are, sau chiar sa-l retraga temporar din aplicatie.

WhatsApp. Pana acum aplciatia de mesagerie nu a avut parte de vreo modificare bazata pe vreun proces, iar unii experti sustin ca Blackberry nu va reusi sa faca prea mult cu brevetele sale de inventie.

This post was last modified on feb. 15, 2019, 7:22 PM 19:22

Disqus Comments Loading...