X

Samsung GALAXY S10, Comparatie cu iPhone XS Max, Care merita Cumparat ?

Samsung GALAXY S10 a aparut noaptea trecuta intr-o serie de comparatii cu iPhone XS si iPhone XS Max ale companiei Apple, iar asa va puteti face imediat o idee cu privire la ceea ce ofera noile telefoane. Samsung GALAXY S10 Plus si Samsung GALAXY S10E au fost deasemenea puse langa telefoanele celor de la Apple, iar asa cum v-ati astepta, diferentele dintre telefoane sunt destul de mari, pentru ca vin si cu tehnologii diferite.

Samsung GALAXY S10 are un nou ecran HDR, care mai mult ca sigur este superior celui oferit de catre iPhone XS, insa ceea ce uimeste este ca afiseaza imagini pe o portiune mai mare decat in cazul telefoanelor de la Apple. Chiar daca Samsung GALAXY S10 Plus are o perforatie foarte mare in ecran, puteti vedea ca spre deosebire de decupajul din telefoanele companiei Apple, utilizatorii au o experienta, aparent, mai buna, in final.

Samsung GALAXY S10 aduce un suflu nou in lumea smartphone

Da, pe partea de performante, Samsung GALAXY S10 este cu mult inferior telefoanelor din seria iPhone XS, ast e clar, insa din punct de vedere al design-ului, raman la parerea ca e un pas inainte. E foarte posibil ca perforatia din ecranul telefoanelor Samsung GALAXY S10 Plus sa arate foarte ciudat in aplicatii, si sa nu fie chiar ceea ce-si dorea lumea, dar fata de decupajul din ecranele iPhone XS, cred totusi ca e un pas inainte, desi Apple nu-l va face.

Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S10e, si Samsung GALAXY S10 Plus sunt deasemenea si cu mult mai ieftine decat iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max, oferind deasemenea mai mult spatiu de stocare, ecrane superioare, si poate chiar camere mai bune. Stiti deja ca puteti precomanda toate telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 inclusiv din Romania, prin aceasta pagina, si aceasta pagina, primind si cadouri la precomanda.

This post was last modified on feb. 21, 2019, 8:24 AM 08:24

Disqus Comments Loading...