X

Samsung GALAXY S10 Plus, UNBOXING-uri, Primele IMPRESII

Samsung GALAXY S10 Plus, primele unboxing-uri, si primele impresii, cu privire la noul telefon sunt prezentate in clipurile video de mai jos, facute de youtuberii invitati la evenimentul Samsung. Puteti vede aacolo ce se ascunde in cutia telefoanelor Samsung GALAXY S10 Plus, adica banalele accesorii pe care le-am mai vazut si cu alte ocazii.

Samsung GALAXY S10 Plus, vine la precomanda cu o pereche de Galaxy Buds oferite de catre compania Samsung, insa in pachetul normal nu sunt oferite asemenea casti. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S10 Plus este foarte impresionant cu ecranul sau mare, si perforatia care este vizibila in partea dreapta sus, ea fiind inconjurata complet de catre ecran.

Samsung GALAXY S10 Plus, pretul de 1000 de euro pe care il cere Samsung pentru telefon este cu mult mai mic decat cel perceput pentru iPhone XS Max, iar asta il face cu ata mai atractiv. Ca sa fiu complet sincer, Samsung GALAXY S10 Plus este un smartphone care ar trebui sa fie in atentia oricaror oameni care vor sa cumpere un telefon premium in aceasta perioada, si cred ca vanzarile vor fi destul de bune.

Disqus Comments Loading...